454 total views

În data de 07 aprilie, orele 18:30, jandarmii aflați într-una din misiunile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, au observat un autoturism în care se aflau 3 persoane, cu un comportament suspect.

În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus imediat în mișcare, motiv pentru care s-a solicitat pentru sprijin un echipaj de poliție.

La scurt timp, autoturismul a fost interceptat în trafic de către patrula mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, fapt pentru care, împreună cu echipajul de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă, au efectuat controlul corporal al celor 3 persoane și al autoturismului. În urma verificărilor, s-a constatat că cele 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25-27 de ani, aveau asupra lor mai multe pliculețe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înțepător.

Persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi și polițiști la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.