883 total views

“Cu toate că au tot fost informații în presă și emisiuni la TV, inclusiv ministrul Cristina PAȘCA – PALMER a comentat și promis că va lua măsuri cu privire la corupția de la Inspecția ABA OLT, nici până în ziua de azi nu s-a întâmplat nimic.

Probeleme grave au început să apară iarăși prin amenințări ale derbedeilor (șpăgarii șefi ai Inspecției Bazinale Olt) Daniel BĂVIȚĂ și Ilie RĂBOACĂ (susținut de PENALUL DEPUTAT VALCEAN LIBERALUL Cristian BUICAN), amenințări directe și indirecte la mai multe persoane.

teiadna

Ce fac acesti inspectori, ei nu lupta cu MAFIA, MAFIA sunt chiar ei, intrucat JECMANESC oamenii de la balastiere, ca sa nu li se dea amenzi mari, cer MITA, oameilor le e frica sa vorbeasca, de ce credeti ca derbedeii ca Ilie RABOACA, Daiel BAVITA, Vasile PITILIE, Relu ADAM, etc. se plimba cu masini de ultimul ragnet.

Mafia şi personajele corupte ale sistemului care au distrus şi delapidat Apele Române

Oamenilor le e frică să vorbească, sunt amenințați, li se spune că vor fi dați afară când vor redevenii ei pe CAI MARI, deja se văd iarăși Directori cu sprijinul PSD și acoliții.

Acest personaj de tristă aminitire, Daniel BĂVIȚĂ a fost numit director la ABA OLT în perioada 2013 – 2014 s-a dat competent în domeniul gospodăririi apelor, deşi a activat doar ca inginer specializat în mecanică agricolă.
El a fost propulsat pe această funcție de director de mai multe personaje: Maria TUDOR – supranumită BABA de la OLĂNEȘTI (JUSTIȚIA, DNA și SRI sunt ”la picioarele ei”), Virgil BICA – AFACERIST INFLUENT – cățelul de casă al BABEI de la Olănești – Maria TUDOR, acest Virgil BICA a delapidat ABA OLT prin mafiotul Daniel BĂVIȚĂ cu miliarde de lei pe situații de urgență – VAIDEENI – 2014, Relu ADAM – Director RURP ANAR, personaj cumpărt de Daniel BĂVIȚĂ, Vasile PINTILIE – ȘEF INSPECȚIE ANAR, fost director general ANAR, de asemenea cumpărat de BAVIȚĂ, Mihaela GHERGHE, securista șefă ANAR cumpărată de derbedeul BĂVIȚĂ.

Și în momentul de față acest derbedeu Daniel BĂVIȚĂ este PROTEJAT de Relu ADAM, Vasile PINTILIE și securista șefă ANAR Mihaela GHERGHE, oamenii cei mai influenții din Apele Române, nimeni nu se leagă de el, mereu este in Concediu Medical luat la URGENȚĂ, plătit 100%, medicii care i-au dat CM ar trebui VERIFICAȚI ȘI SANCȚIONAȚI.

Dacă se dorește cu adevărat să se afle Adevărul, în interceptările telefonice ale acestor derbedei care au dus APELE ROMÂNE la ananghie, se pot afla multe, modul cum itermediua spaga pentru aranjarea posturilor de Directori de ABA-uri și SGA-uri de către securista Mihaela GHERGHE și ACOLIȚII Relu ADAM, Vasile PINTILIE, Daniel BĂVIȚĂ.

Și în momentul de față acest Relu ADAM face jocuri in toată țara cu posturile, prelungește postul de șef RURP iubitei lui Corina TOȘU, oare chiar nu se găsea nici o persoana care sa ocupe prin concurs acest post, vrea cu orice preț să fenteze concursul de ocupare a acestui post, la fel cum este si postul de Director Economic ABA OLT, post aranjat cu sprijinul acrestui personaj Relu ADAM pentru o anume persoană, sunt persoane capabile și competente la SGA-ul din localitate care pot să ocupe prin concurs oricând aceste posturi, Director Economic și șef RURP, păcat că oamenii capabili cu experiență și vechime în specialitate nu sunt lăsați să promoveze prin concurs, sunt promovate numai non-valorile. Cum e posibil stimabile Relu ADAM să tot prelungești ocuparea postului de șef RURP iubitei Corina TOȘU, de ce nu s-a organizat concurs în condițiile în care numita Corina TOȘU a fost numită pe o perioadă de 3 luni șef RURP, interese mafiote ……………

Acest individ Daniel BĂVIȚĂ a comis numeroase încălcări ale legislaţiei (abuz în funcţie, angajări fără număr cu concursuri trucate, fals în declaraţii şi înscrisuri ş.a.).

Dintre angajările făcute în perioada mandatuluui derbedeului BĂVIȚĂ se numără: GHEORGHE Diana Maria – soție de polițist, fostă iubită a lui Virgil BICA, a fost angajată ca secretară, dar a fost repede promovată ca juristă la RURP, urmând să fie numită șefă la serviciul RURP, fără nici un fel de pregătire în domeniu, DUMITRESCU Niculina Alina – Funcționar Administrativ (damă de companie-curvă de lux), TRUȘCĂ Constantin Alin – Sofer NEPROFESIONIST, BERBECE Nicolae – inginer economist – si este inspector la IBA, ceea ce nu corespunde cu meseriile ce trebuie să le aiba personalul de la inspecție, CĂLINEANU Remus Daniel – JURISTCONSULT, TODORAN Laurențiu Dan – inginer mecanic (adus prin inginerii financiare, cu ajutorul lui BARBU Adi Florinel, director SGA Olt), GORAN Constantin Silviu – Inginer mecanic, ZAHARIOIU Ionuț – inginer electronica (amic al lui BĂVIȚĂ), GORGOTĂ Andrada Maria (amanta lui Daniel BĂVIȚĂ).

În perioada cât a fost director a făcut peste 50 de angajări (concursuri aranjate) în ABA OLT și sitemele de gospodarire, inclusiv a impus oameni noi la conducerea Formațiilor de lucru, caz concret la Olt prin intermediul coruptului și derbedeului BARBU Adi Florinel, director al SGA Olt numit politic, fără studii în domeniu.

Daniel BĂVIȚĂ şi-a prezentat dovada drept validă pentru postul de şef al inspecţiei bazinale de apă inclusiv activitatea desfăşurată în cadrul SC Oltchim SA în perioada 1996 – 2008, falsificând adeverința și CV-ul.

Pentru că, pe finalul mandatului de director numit cu delegaţie (prin decizie de director ANAR, Vasile PINTILIE), Băviţă a încercat să rămână (tot abuziv, prin concurs trucat) în sistem, pe postul de şef-serviciu la nivelul Inspecţiei Bazinale a Apelor (IBA, conducerea actuală a A.N. Apele Române a fost obligată să dispună măsurile legale pentru remedierea deficienţelor constatate prin raportul Corpului de Control. În acest sens, au fost atacate în instanţă documentele prin care fostul director şi-a justificat competenţa pentru funcţia amintită. Băviţă şi-a falsificat inclusiv CV-ul, în dorinţa disperată de a obţine un post de conducere important în cadrul ABA Olt.

Nu este de înțeles cum de încă mai este pe funcție, dacă el a organizat concursul (TRUCAT) și el a participat, CUM ESTE POSIBIL?????? CE FACI CORUPTULE RELU ADAM, MARELE DIRECTOR DE RESURSE UMANE CARE AI DISTRUS TOT???? L-AI SUSȚINUT ȘI ÎL SUSȚII ÎN CONTINUARE PE ACEST MAFIOT Daniel BĂVIȚĂ.

Se știe că în instanță derbedeul Danaiel BĂVIȚĂ, a câștigat în primă fază, întrucât a reușit să fie sprijinit (ajutat) de judecătorul care a fost sancționat că mereu întârzie motivăriile, halal judecător dacă a dat dreptate derbedeului BĂVIȚĂ, atunci judecătorul servește interesele MAFIEI VÂLCENE.
Acest derbedeu BĂVIȚĂ este un MAFIOT cu acte în regulă, el este sprijinit și ajutat de poliția din vâlcea, medicii în special cei de la poliție care îi dau mereu CM la urgență plătit 100%, judecători, procurori, oameni de afaceri, politicieni, în special PSD, grupuri de interese mafiote.

Din şef de coloană auto la Direcţia Agro, retrogradat simplu inginer la transporturile direcţiei marketing,
Ordinul nr. 150/2013 prevede că în Grupa de bază (2133) “specialişti în domeniul protecţiei mediului” se încadrează şi funcţiile de inspectori de specialitate în gospodărirea apelor, care trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Aceştia trebuie să fie ingineri specializaţi în chimie, hidrotehnică, hidrologie, hidroenergetică, geologie, geografie, biologie. Ori, potrivit propriei documentaţii depuse la dosar, Daniel Băviţă este inginer, absolvent al Politehnicii Bucureşti, dar cu specializarea “Mecanică agricolă (Maşini şi instalaţii agricole)”. Nici activitatea desfăşurată în cadrul Oltchim SA în perioada 1996 – 2008 nu-l recomandă pentru ocuparea unui popst de şef birou/serviciu în cadrul unei inspecţii bazinale a apelor. Potrivit Adeverinţei cu numărul 10.895, emisă de SC Oltchim SA în 2 decembrie 2014, Băviţă a fost angajat cu contract nedeterminat de muncă ca inginer mecanic la: Atelierul de întreţinere şi reparaţii utilaje, transport din cadrul FNC Băbeni (25.07.1996 – 15.05.2001); Dispeceratul Secţiei Reparaţii MFA din cadrul Direcţiei Agroalimentare (16.05.2001 – 28.04.2005); Şef Coloană auto la Serviciul comercial – Direcţia Agroalimentară (28.04.2005 – 31.08.2007) şi, retrogradat simplu inginer la Secţia transporturi – Direcţia Marketing (31.08.2007 – 07.01.2008).
NE PUNEM ÎNTREBAREA CÂND V-A DISPĂREA MAFIA DIN VÂLCEA, greu de spus, poate că niciodată, în condițiile în care poliția, justiția (procurori, judecători), presa vâlceană (în special Tiberiu PÎRNĂU) apără astfel de personaje și le scot curate.

REFERITOR LA ARTICOLELE DI ZIARUL CURENTUL, Acele Articole au fost platite de Derbedeii Ilie RABOACA, Daiel BAVITA si compaia…..

Ar fi bine sa verificati inainte de a posta, sa vedeti cine sunt acesti inspectori, sunt niste MAFIOTI, care JECMANESC oamenii de la balastiere de bani, ca sa nu le dea amenda cer MITA, cum credeti ca acesti derbedei Ilie RABOACA , Daiel BAVITA, Vasile PITILIE, Relu ADAM si multi altii se plimba cu MERCEDES-uri.

Mai nou ameninta persoanele (colegii) ca vor ajunge iar pe cai mari si vor lua masuri. CUM PUTETI SPUNE CA EI LUPTA CU MAFIA, CAND EI SUNT MAFIA. RUSINE RABOACA, BAVITA, PITILIE, Relu ADAM.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.