209 total views

Timp de trei zile în acest weekend, de vineri, 3 martie și până duminică, 5 martie, va avea loc primul „Târg de bunătăți românești” din orașul Râmnicu Vâlcea.

Târgul va fi organizat parcarea magazinului Kaufland din strada Barajului, nr. 23-34, și va fi deschis pentru vizitare în intervalul orar 9:00-18:00, în fiecare zi a acestui sfârșit de săptămână. Acest eveniment face parte din seria de târguri prin care Kaufland susține producătorii români,din pasiune pentru prospețimea și savoarea produselor tradiționale.
În cele 15 căsuțe de poveste în care va fi amenajat târgul, locuitorii orașului Râmnicu Vâlcea vor putea degusta și achiziționa o gamă variată de produse 100% românești, direct de la producătorii locali.
Vizitatorii se vor putea bucura de:
Miere și produse apicole
Dulcețuri de casă
Produse lactate
Dulciuri de casă
Pâine și alte produse de panificație
Preparate culinare tradiționale
Obiecte și decorațiuni artizanale
Prin această serie de târguri, Kaufland susține producătorii autohtoni, oferindu-le în mod gratuit spațiu de vânzare și logistică, pentru ca ei să poată aduce produsele lor și mai aproape de români. Această inițiativă de a-i sprijini face parte din angajamentul pe care Kaufland și l-a luat față de producătorii români încă de la intrarea pe piața autohtonă.
Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.