284 total views

Din nevoia de a avea control absolut asupra bunurilor deținute, fie de valoare materială, fie din alte considerente, instalarea unui sistem de supraveghere video constituie astăzi o măsură necesară. Camerele propriu zise se regăsesc în carcase diverse, în ideea de a facilita montarea și funcționarea totodată. Un tip destul de popular, preferat de cei în căutare de astfel de produse, este camera tip bullet.

Implementarea unui astfel de sistem este mai ușoară în acest fel, deci sunt o recomandare pentru proiectele de supraveghere video în curs de aplicare. Prin caracteristicile lor definitorii, camerele tip bullet au câștigat astăzi aprecierea publicului larg. În cadrul eshop-ului www.skut.ro cei interesați regăsesc modele variate în acest sens, la costuri diverse, respectiv ce stau sub emblema unor producători de renume.

Camerele tip bullet și aplicabilitatea lor

Această categorie de camere o recunoști după forma cilindrică specifică, asemnănătoare cu un glonț. Se pot orienta după un astfel de sistem atât cei care caută o soluție de supraveghere pentru un spațiu interior, cât și cei a căror interes vizează exteriorul. Sunt preferate de majoritatea pentru caracteristicile lor, despre care se regăsesc câteva mențiuni și în rândurile următoare.

Locul de montaj – sunt ideale pentru flexibilitatea pe care o prezintă în acest sens. Pot fi instalate cu succes atât pe tavan, cât și pe perete. Vin în dotare cu un suport special, care face posibilă amplasarea lor indiferent de caracteristicile suprafeței. Un alt avantaj al acestora este că se pot reorienta cu ușurință, după nevoie, pentru a avea în vizor o anumită zonă. Acestea se disting și prin suportul de fixare cu o lungime avantajoasă, care face posibilă montarea și pe colț, de-a lungul peretelui.

Durabilitatea – în cazul lor, atât construcția specifică, cât și materialele pe care le au la bază asigură o rezistență crescută, deci fac față cu succes testului de timp. Sunt special proiectate pentru a rezista la intemperii, dar totodată și la riscul de vandalizare. Iată de ce sunt preferate când intenția este de a monta un sistem de supraveghere pentru exterior. Cei interesați găsesc pe skut.ro modele diverse, proiectate special pentru a proteja capacul frontal în caz de ploaie, dar și de razele puternice ale soarelui.

Performanța – nu sunt o alegere oarecare, pentru că acestea sunt dotate cu tehnologie modernă, astfel că oferă cadre clare, de folos. Există modele care dispun de infraroșu, astfel că își demonstrează eficiența mai ales noaptea, dar și în condiții în care iluminarea este slabă. După necesitate, acestea pot fi cu lentile varifocale sau fixe.

Datorită construcției lor, pot fi ușor identificate, deci vor descuraja vandalizatorii să comită un astfel de act răuvoitor. Din acest motiv, dar și din alte considerente evidente, camerele de supraveghere tip bullet sunt ideale pentru aplicații dintre cele mai diverse. Sunt folosite cu succes astăzi pentru a proteja băncile, diverse instituții financiare, printre altele. Vin cu marele avantaj că realizează supravegherea pe distanțe mari, deci sunt ideale pentru parcări, pentru curțile ce se întind pe suprafețe mari.

Mărcile producătoare care se evidențiază astăzi pe piață sunt numeroase. Samsung sau Hikvision, spre exemplu, sunt repere pentru public, nume care inspiră încredere. În portofoliul magazinului Skut se regăsesc camere tip bullet ce stau sub emblema acestor branduri, dar și alte tipuri de sisteme de supraveghere, cu același scop bine definit: de a oferi spațiilor în cauză protecția necesară, de a permite monitorizarea eficientă a acestora.

În funcție de condițiile în care se va realiza supravegherea, respectiv monitorizarea, dar și de bugetul pe care fiecare este dispus să îl investească, pe skut.ro se regăsesc opțiuni accesibile, începând de la camerele tip bullet și până la cele tip Dome, Speed Dome, Box, etc.

Cei care aleg acest furnizor pentru a realiza supravegherea spațiilor, fie interne sau externe, se bucură de calitatea achiziției făcute, de rezistența și eficacitatea unor astfel de sisteme. Asistența tehnică postvânzare constituie o încurajare pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest domeniu. De altfel, pentru orice sistem achiziționat, echipa tehnică oferă montaj, serviciu cu acoperire națională.

Despre prețurile aferente sistemelor, disponibilitate de stocuri, modele și caracteristici ale acestora pot afla cei interesați detaliile dorite în cadrul paginii oficiale – skut.ro

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.