968 total views

Sub deviza: „Oameni pentru oameni, psihologi dedicați pentru o Românie solidară!” Organizația profesională, Colegiul Psihologilor din România, prin oamenii săi implicați, profesioniști responsabili și foarte inimoși, se alătură demersurilor întreprinse la nivel național pentru asigurarea de servicii voluntare în contextul epidemiei de COVID-19.

 

La nivelul Colegiului Psihologilor din România a fost creată Procedura privind înscrierea ca voluntar pentru asigurarea suportului psihologic în contextul epidemiei de COVID-19 / 18 martie 2020”.

Pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea SUPORT PSIHOLOGIC – COVID-19 au fost afișate listele transmise de președinții unor filiale teritoriale, liste care cuprind datele de contact ale psihologilor voluntari din mai multe județe, și care în momente de criză prin care trece țara noastră și oamenii săi frumoși, au ales să ofere din timpul lor, să dedice munca lor, pentru o cauză care validează, încă o dată, utilitatea profesiei noastre, caracterul său profund umanitar și implicarea profesioniștilor săi.

Împreună vom reuși să oferim suportul atât de necesar în această perioadă, să fim oameni pentru oameni, psihologi dedicați pentru o Românie solidară!

Pentru Filiala VÂLCEA- Lista de voluntari pentru oferirea de servicii psihologice în contextul epidemiei de COVID-19 în România, cuprinde un număr de 7 psihologi și poate fi consultată mai jos –

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.