218 total views

Alătură-te, astăzi 17 mai între orele 12.00-14.00, unei inițiative Good Affairs și a unui grup de studenți, la Fântâna de la Universitate și adu-ți perechea de teniși preferată pentru a face parte din schimbare, pentru România, dar mai ales pentru Europa în teniși.

De ce?…

….pentru că studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București lansează un demers pentru sensibilizarea opiniei publice în vederea creșterii reprezentării tinerilor în Parlamentul European. Partidele politice au înscris un număr record de candidați tineri pe listele lor pentru Parlamentul European. În total, România are 68 de candidați a căror vârstă nu depășește 35 de ani.

….pentru că votul nostru contează. „Pentru că ne dorim un Parlament în teniși, ne dorim ca oamenii ce ne reprezintă în Europa să se pună, măcar o secundă, în „teneșii noștri!” Este manifestul nostru și vrem să ne fii alături. Vrem să mergi la vot pe 26 mai, pentru că votul tău contează! Adu-ți perechea de teniși preferată pe treptele democrației și hai să facem lucrurile să se întâmple. O inițiativă de la tineri pentru tineri, cu sprijinul absolut Goog Affairs”, a scris Ingrid Tîrziu pe pagina sa de facebook.

Peste două treimi (71,16%) consideră că România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de candidați tineri, potrivit unui sondaj național, al cărui rezultat urmează să fie dat publicității.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.