983 total views

Dan Voiculescu: Îl somez pe Băsescu să nu mai sfideze un popor care îl detestă

Preşedintele fondator al Partidului Conservator,Dan Voiculescu, susţine că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să se bucure de “şansa nemeritată” pe care a primit-o de a-şi termina “discret”, “învins”, “izolat” mandatul pe care românii i l-au retras “în cele mai legale condiţii” şi să nu mai sfideze poporul care “îl detestă şi azi la fel de mult”.

Blaga se încrede în sinceritatea lui Udrea: Nu e interesată de alt partid

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, încă o dată, miercuri seara faptul că Elena Udrea rămâne în PDL, acest lucru având loc după ce deputatul a fost acuzat de duplicitate de Cezar Preda..

Şova: Dacă nu se va găsi contractul original cu Bechtel până pe 30 august, ne vom adresa Parchetului

Sarcina căutării contractului original încheiat cu compania americană Bechtel a fost preluată de Corpul de Control al Guvernului, a declarat, miercuri, Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, precizând că, în cazul în care nu se va găsi contractul până la 30 august, atunci se va adresa Parchetului.

Basescu: Nu sunt propagandist pentru Miscarea Populara

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Arad, după ce a avut o discuţie cu edilul municipiului, că el nu este pe post de propagandist pentru Mişcarea Populară.
“Nu discut aşa ceva nicăieri şi eu nu sunt pe post de propagandist pentru Mişcarea Populară, fie că vorbim despre partid sau despre fundaţie. Aşa ceva nu fac”,

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.