Loading

Ponta: Coabitarea funcţionează foarte bine. Eu mă ocup de pâine, preşedintele, de circ

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, după ce Guvernul a redus TVA la pâine, că relaţia sa de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu funcţionează foarte bine, în sensul că el, ca prim-ministru, se ocupă de pâine, iar preşedintele este preocupat “de circ”.

Boc despre ministrul Varga: Este în funcţie de un an şi jumătate şi “să vadă bârna din ochiul ei”
Fostul premier Emil Boc a criticat-o, miercuri, pe Lucia Varga, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, şi a spus că dă dovadă de “crasă lipsă de responsabilitate” şi că trebuie să-şi aducă aminte că este în funcţie de un an şi jumătate şi “să vadă bârna din ochiul ei”.

Marian Preda: Guvernul Ponta–Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat miercuri, la Drobeta Turnu Severin, unde a lansat cea de-a 34-a filială judeţeană a Fundaţiei, că Guvernul condus de Ponta şi Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă.

Duşa: Aproape zilnic spaţiul aerian este forţat de aparate de zbor neidentificate sau fără aprobare
Ministrul Apărării, Mircea Duşa, spune că este necesară achiziţionarea de avioane F 16 deoarece aproape zilnic spaţiul aerian al ţării este forţat de aparate de zbor “care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol”, ultima intervenţie fiind în noaptea de luni spre marţi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.