Loading

Baschetbalistul Angel Santana a semnat cu echipa CS Vâlcea-1924, club nou înființat în acest an, care va evolua în cel de-al doilea eșalon valoric. Semnarea contractului s-a realizat în prezența președintelui Consiliului Județean Vâlcea și a reprezentanților CS Vâlcea-1924.

Santana a fost liderul echipei naționale de baschet 3X3, care a câștigat primul Campionat European, desfășurat în 2014, chiar la București. În cadrul clubului, Santana va pune accentul pe dezvoltarea juniorilor prin antrenamente individuale. „În urmă cu un an, am auzit de dezvoltarea acestui proiect și mi-am exprimat intenția de a face parte din el. Sper să fie bine, să dezvoltăm frumos tinerii din Vâlcea și să avem o echipă performantă. Îmi doresc să păstrăm această atmosferă de prietenie și de muncă, din prima zi am văzut că se poate” a declarat Angel Santana, antrenor coordonator al secției de baschet CS-Vâlcea 1924. Clubul vâlcean va înființa și o echipă de baschet 3×3, care va fi coordonată tot de Angel Santana.

„I-am urat „bun venit!” la CS Vâlcea 1924, lui Angel Santana, un nume mare pentru baschetul românesc, primul și ultimul campion european de baschet 3X3. Cu Santana alături, completăm echipa și asigurăm mijlocele de progres tehnic, fizic și mental pentru sportivii noștri. Mă bucur că reușim să aducem la Vâlcea oameni valoroși, care vor pune umărul la ceea ce ne dorim noi: să reînviem mișcarea sportivă din județul Vâlcea și să ne îndreptăm spre performanță!”, a declarat Constantin Radulescu, președintele CJ Vâlcea, pentru Sportalert.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.