111 total views

De mai bine de un an de zile, în centrul Râmnicului, exact sub ochii autorităţilor locale si judeţene, zace un morman de gunoi care creşte pe zi ce trece. Piețe Prest, agenţii zonali ai Poliţiei Locale, consilierii locali care au în atribuţiune zona respectivă, toţi trec impasibili pe lângă focarul de infecţie aflat la doi paşi de sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea.


Această “groapă de gunoi”, pe care noi am adus-o în atenţia opiniei publice încă din toamna anului trecut, este pe aleea care urcă dinspre Billa şi se intersectează cu strada General Praporgescu, fix lângă Primăria Râmnicului, Consiliul Judeţean Vâlcea, Poliţia Locală, Finanţele Publice Vâlcea ori societatea Rotarexim SA.


Se pare că de câteva luni bune, anumite persoane preferă să folosească acest spaţiu, privat de altfel, pe post de tomberon, aducând, cel mai probabil pe timpul nopţii, saci cu moloz, deşeuri menajere, pet-uri. Cel mai grav este că toate acestea se întâmplă chiar sub nasul autorităţilor râmnicene, dacă stăm să ne gândim că la câţiva paşi distanţă să află primăria municipiului.
Primarul Mircia Gutău, în nenumărate rânduri, a declarat că nimic nu trece neobservat de vigilenta-i privire. Se pare că nu este deloc aşa, având în vedere că veritabila groapă de gunoi este în vecinătatea sediului în care-şi desfăşoară activitatea. Noi ne facem datoria de cetăţeni ai acestei urbe şi tragem încă o dată un semnal de alarmă. Poate vreuna dintre autorităţi va vedea şi va catadicsi să ia măsurile legale ce se impun într-o astfel de situaţie. Chiar dacă este domeniu privat!

pe aceeasi tema

Groapă de gunoi în Centrul Râmnicului, lângă Primărie!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.