551 total views

Ca o introducere, în opinia noastră, documentul oficial care se regăsește pe site-ul ANAR și care certifică rezultatul selecției dosarelor de înscriere, este NUL! Contestă cineva? Dar la ANAR este posibil orice, fiind instituția care încalcă legea pe toate planurile. De la achiziții și până la angajări fără concurs sau delegații cu cântec. Domnule Relu Adam, președinte supleant? Pe bune?

Se va alege Prală cu vreo plângere penală?

Ștefan Prală, executantul lui Mircia Gutău, deși nu este directorul ABA Olt și nu va fi niciodată, a tras toate sforile să râmână pe funcția pe care nu o merită și care îl depășește. În afară de a face jocurile politice al celor care l-au țintuit pe scaunul directorial ori a se ține de îmbârligături, responsabilul de serviciu nu face absolut nimic.

Mai mult, de când s-au lămurit și angajații că el nu va participa la concursul pentru ocuparea funcției contractuale de conducere (lucru pe care noi l-am menționat în alt articol de când s-a scos postul la concurs), a ajuns de râsul acestora care pe la colțuri din „habarnistul administrației” nu-l scot, iar tupeul nemărginit pe care îl afișează spun că ar trebui să „și-l șteargă”. Pe scurt, domnule Prală, dacă aveați măcar puțină demnitate v-ați fi dat demisia de onoare, decât să ajungeți bătaia de joc a angajaților care până la urmă sunt îndreptățiți să procedeze așa, pentru că mulți dintre ei, sincer, vă sunt net superior.

Până la urmă, cine este Prală? Este responsabilul de serviciu care se pare că se pricepe foarte bine la comerțul cu cartofi pe care îi transportă cu mașinile instituției pe ruta Brașov-Vâlcea și asta după ce a fost chemat de ministresă la un control la SGA Brașov. Dacă Băviță aducea, din aceeași zonă, pește și vin, Prală a decăzut, și cu mașina Pikup a instituției, aduce cartofi, numai gol  să nu se întoarcă „la stâpâni”. Unde au ajuns cartofii oare? Ghici, ghicitoarea mea! La Stephany Club?

Și totuși, pe surse, am aflat că Prală s-ar duce de unde a venit, adică la Hidroserv, pentru că Deneș nu-l vrea, iar de Gutău nici să nu audă. Așadar, poate Florescu sau Chera vor lua concursul, dacă se dorește ca Prală să fie out. Păi nu? Orice e posibil! Și asta pentru că profesioniști din administrația vâlceană, șefi de serviciu, așa cum spuneam, net superior acestuia, și-au întocmit dosarul de participare la concurs, dar au fost sfătuiți prietenește chiar de conducătorul Prală, să-și vadă de treaba lor. Dar se pare că nu și-au văzut și au scris câteva plângeri penale pentru abuzul la care au fost supuși, cel puțin așa insistă „invidioșii” că au auzit.

Concurs de ochii presei

În cursa pentru ocuparea postului de director al Administrației Bazinale de Apă Olt (ABAO) din cadrul Administrației Naționale „Apele Române”, s-au înscris trei candidați și anume  – Chera Lucian – inginer Priza Olt, Răducu Ioan – fonduri europene și Florescu Ioan – se pare fost angajat ABAO.

În concurs, la această oră, rămân doar Chera și Florescu, Răducu fiind „respins” deoarece „nu este îndeplinită condiția specifică de participare la concurs privind calificarea”.

Conform calendar de desfășurare al concursului pentru ocuparea postului corespunzător funcției contractuale de conducere, astăzi 23 mai, ora 16.00 este „termen de depunere contestații cu privire la rezultatul selecției dosarelor de concurs”, iar 24 mai, ora 13.00 este „termen de afișare a rezultatelor privind contestația la selecția dosarelor de concurs”.

În urma acestora, în data de 25 mai cu începere de la ora 11.00, cine rămâne în concurs, după contestația de selecție, va intra la proba scrisă care se va susține la sediul ANAR, probă care nu va avea nici un rezultat favorabil pentru candidați.

Sandu Victor, șmecherul din ANAR!

Deja în administrația vâlceană își „umflă” unii mușchii pe ei și dau „bilețele verbale” că acest concurs nu îl va câștiga nimeni, iar Uzun – președintele supleant al comisiei de concurs va avea grijă să facă jocurile celor care au organizat acest concurs doar de ochii lumii. Fapul că nimeni nu va lua concursul știm și noi 100%.

Domnule Sandu Victor, spuneți-ne și nouă, unde ați găsit titulatura de „președinte supleant”? Nu de alta, dar să știm și noi cât de mult vă bateți joc de un sistem întreg…

Supleant, domnule Sandu, este, conform dex,  – membru al unui organ de partid sau de stat care exercită atribuțiile titularului în lipsa lui; judecător care deținea prima treaptă ierarhică în magistratură; judecător de rang inferior; suplinitor de judecător ori judecător stagiar, înlocuitor.

Ei, cam asta înseamnă supleant, Sandu Victor. Acum, spuneți-ne și nouă, acest președinte de comisie pe cine suplinește domne’? Pe Papa Pius de la Roma? Pe cine? Pe Ștefan Prală?

De membru supleant am auzit și este foarte cunoscut termenul tuturor celor care strâng rândurile unui partid politic sau activează în administrații, dar de președinte supleant doar la ANAR puteam auzi și găsi o astfel de titulatură.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.