1,457 total views

..privind lucrările efectuate la cantonul Voineasa, de angajații/angajatul Pilșoi. Am promis că revenim cu declarația unicului și cinstitului, cameleonicului și veșnicului angajat la stat, Prală Ștefan care, pe bani publici și-a făcut o avere impresionantă.

Și deși nu are legătură cu subiectul, deschidem puțin „ușa” către următorul articol de presă, în care vom prezenta cum cu un fals care „pute” groaznic, tot mută de ani de zile o sumă de 300.000 lei în declarațiile de avere. Tot aspiră domnia sa la fotoliul de „mare” vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea, să-i dăm o mână de ajutor și să-l învățăm din timp să-și scrie „averea” în acte oficiale!

INTERVIUL” halucinant, de pus în ramă!

TdV: Ce puteți să-mi spuneți despre lucrările efectuate de angajații/angajatul Pilșoi, la cantonul de la Voineasa? A fost acolo, nu a fost, a fost la „cantonul” Prală și a lucrat? Unde a fost cazat? Cum e, că unora nu le convine…

Ș.P.: Au făcut, nu au făcut numai acolo, au făcut și la sediu, asta le e meseria, că decât să fac cu altcineva, mai bine am folosit surse interne, n-avea rost să dăm bani..

TdV: Unde a fost cazat?

Ș.P.: Nu știu, dar știu că s-a dus acolo, a pus parchet, a mobilat, a schimbat uși, aici a lucrat la un birou, a pus parchet, n-a mai trebuit să luăm pe altcineva..

TdV: La canton Voineasa?

Ș.P.: Nu, aici la ABA Olt, în birouri a pus parchet, a schimbat uși, la canton Voineasa…e angajat ABA Olt, ABA Olt are în subordine SGA-urile, nu e o problemă…

TdV: Cum este angajat, la SGA Vâlcea, ca ce?

Ș.P.: Nu știu, zidar, nu știu ce este el angajat acolo, deci pentru așa ceva e angajat și a făcut lucrurile acestea, asta a făcut..si omul.. decât să plătim bani la altcineva, să vină să facă lucrurile astea, am avut electricienii, i-am folosit pentru a inlocui prize..ăă…s.a.m.d.p…pe alții…ca să nu cheltuim bani…am cumpărat materiale…așa au considerat că este mai bine, am fost de acord, îmi asum lucru ăsta, ne-a costat mai puțin, și n-am nici o problemă. Acum că nu le convine unora…

TdV: Vorbesc doar de angajatul Pilșoi, a fost detașat 2 luni de zile la cantonul Voineasa și are decontată cazarea și diurna, de ce nu a stat cazat la Voineasa?

Ș.P.: Nu știu, nu știu despre ce e vorba, din punctul ăsta de vedere.. nu știu..

TdV: Sunt condiții de cazare la Voineasa, da sau nu?

Ș.P.: Păi atâta timp cât acolo s-a schimbat totul, că a scos alea, unde dracu să doarmă, a schimbat totul, păi pentru renovare a făcut ăla…când renovezi o casă, stai în altă casă, că nu poți să stai în casa pe care o renovezi, dar nu cred că asta e problema, la fel cum vis-a-vis de cazări… am văzut tot felul de …că nu ai scris numai tu prosti..a mai scris și altcineva..ați scris prosti… (nu redau discuția, rămânem la cazul Pilșoi)

TdV: În ce perioadă a fost Pilșoi detașat la cantonul Voineasa?

Ș.P.: Nu știu, nu știu, nu îmi este subordonat mie, nu știu…

TdV: Dar lucrările pe care le-a făcut?

Ș.P.: Nu știu, nu știu, eu știu că a făcut lucrări de reparații capitale sau reparații..acolo..ăăă…la…ăă…obiectivul respectiv…și să nu cheltuim bani cu forța de muncă din extern, să nu angajăm firme, am făcut cu surse proprii…

TdV: Dar i-ați semnat decontul și spuneți că nu știți unde a fost cazat…

Ș.P.: Și ? Păi ce trebuie să știu eu, în ce zi a fost, așa acum, (deja se enerva) tre să știu eu ce zi a fost…unde a fost cazat…

TdV: V- am întrebat că trebuie să știți lucrurile acestea…

Ș.P.: Nu știu, de unde să știu eu, crezi că eu știu ce fac 1200 de oameni? Eu știu..

TdV: Păi ce, semnați ca primarul? Haideți, că doar vorbim despre un caz pe care deja îl dezbatem de ceva timp..

Ș.P.: Nu dezbatem nimic! Sunt 1200 de oameni, el face parte din…este la SGA și a fost acolo, el unde a fost cazat este problema…ăăă… a, este și cazare neoficiala, se decontează cazare neoficială, este și cazare, se decontează conform legii, cazarea, nu știu..până în hotel de 3 stele, să nu depășești un anumit…bun…sunt două tipuri…lucrurile astea poate răspunde …ăă…directorul economic care știe foarte bine, poate răspunde contabilul șef de la SGA care știe foarte bine, că la el ajung toate aceste documente primare…

TdV: El spune că nu știe unde a fost cazat, că totul este legal..

Ș.P.: Dacă nu știe, verifică și vede, dacă există documente de decontare..adică factura…vede de unde dracu e factura aia.. (tot mai nervos, dar rezistă)…cine i-a făcut factura…

TdV: Nu știe, și nici doamna Moroiu nu știe..

Ș.P.: Bun, asta e una, doi..dacă nu există…vezi cât s-a decontat și dacă este suma aia care este pe cazare neoficială…nu știu cât este… 80 de lei sau cât dracu e, ..adică te duci și dormi nu știu unde, e treaba ta, dar nu e ..e o sumă fixă care se…de cazare neoficială beneficiază toată lumea, da…la cazare neoficială nu trebuie să justifice cu documente, doar la cazare oficială…asta e ce știu și eu de la ei, că doar nu stăpânesc totul…directorul economic spune dacă e ..juristul la fel..și eu nu fac altceva decât să-mi asum..deci tot ce mi-am asumat este legal, având viza dir. economic, oficiului juridic, controlului preventiv…adică toate lucrurile astea au fost verificate..

TdV: La ce sumă se ridică lucrările făcute la cantonul Voineasa?

Ș.P.: De unde să știu eu treaba asta..n-am acum în cap ce sume s-au investit acolo, nu știu, dar se poate verifica, nu e problema..

TdV: Putem, că tot aștept răspunsul, îl aștept…

Ș.P.: Bă fraților, eu nu mai sunt directorul acestei instituții, vă rog frumos să mă lăsați în pace..

TdV: Știu că nu mai sunteți director..

Ș.P.: Am o rugăminte (începe să explodeze, dar tot rezistă), nu mă mai hăituiți, că din acest moment nu mai sunt director și nu mai conduc această instituție, vă rog, nu mă mai hăituiți, nu mai răspundeți la comenzi politice și nu mă mai hăituiți… aveți o problemă personală cu mine? Hai să ne înțelegem atunci, că discutăm altfel!!! (nu știu la ce s-a referit..:))))

TdV: Eu nu am o problemă politică

Ș.P: Și atunci, ce.. te interesează cumva persoana Ștefan Prală?

TdV: Nu! Mă interesează persoana publică Ștefan Prală, e o diferență..

Ș.P.: Deocamdată nu ai de-a face cu persoana publică Ștefan Prală, da?..dacă eu astăzi nu am nici o responsabilitate vis-a-vis de conducerea instituției, ce tot mă tăvălești pe mine, frate? Altcineva conduce instituția, eu nici direct, nici indirect nu am legătură cu conducerea, eu sunt economist, îmi văd de treaba mea acolo și cu asta basta, (nervos peste măsură, cu vocea extrem de ridicată)…te interesează ce mănânc, cu ce mă îmbrac, unde stau, ce……? Ai scris că eu conduc instituția, cum să scrii așa ceva?

Și „interviul” continuă, încă puțin, dar îl opresc aici, nu pot să redau ultima „suflare” de nervi pe care o stinge cu un blestem asupra mea!

Domnule Prală Ștefan, așa cum v-am spus, nu execut comenzi politice și nici nu am ceva personal cu dvs.. Mă întreb, cum oare aș putea să am ceva personal cu „Măria-Sa, Puiul Pădurii”? Acest magnat al județului? Acest ecologist închipuit? Acest puternic dintre puternici, corectul corecților și spaina ilegalităților?

Hai, week fain tuturor, deși ștrandul s-a închis! Vă descurcați voi, am încredere!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.