2,942 total views

…și acest lucru se întâmplă cu girul factorilor de conducere de la instituțiile unde este angajat doar pe hârtie, în realitate el muncește, cum am spus, pentru primarul Gutău. Individul îi face infractorului filiale județene, și nu numai, pentru partidul pe care îl coordonează, Dănuț Pop fiind doar o marionetă care n-a visat în viața lui că un infractor municipal o să dea adunarea multor altor infractori în „marele” lor partid, toți sperând că vor trece pragul de 5% să intre în Parlamentul României. Pretenții…

De ce înșală statul român ?

Acest personaj controversat, care a obținut doar sinecuri politice de pe urma cărora și- a consolidat o avere frumușică, în momentul de față este, încă, angajatul ABA Olt și administrator special la CET Govora, din 3 martie 2020. Că aceste joburi le deține cu încălcarea tuturor principiilor morale și fără ca profesionalismul să-l reprezinte, ne-am obișnuit, dar să-ți mai bați și joc de ceea ce ai primit de fiecare dată exact ca un milog, asta demonstrează ce caracter poți să ai atât tu ca individ cât și șefii pentru care lucrezi.

Acum, că Prală este lipsit de moralitate și slugarnic unui infractor, este una, dar că cei care îi dau nas să facă asta sunt factori de conducere, e alta.

Se presupune că Rădulescu Constantin, președintele CJV, ar trebui să fie un lider extrem de corect și să activeze doar în folosul județului. Nu este așa sub nici o formă. Și nu dezvoltăm mai mult, nu are rost, este cunoscut de toată lumea că și el este tot sluga infractorului care face legea în acest municipiu și județ, iar pe Prală administrator special la CET Govora el l-a făcut, acest „pRădulescu”, la comanda infractorului municipal.

Se presupune că Țigaret Gheorghe, directorul ABA Olt, ar trebui să fie și el tot un individ corect și care manageriază averea statului în favoarea acestuia și nu în favoarea hoților de balast de pe râurile și pârâurile țării. Și nici la el nu dezvoltăm mai mult, am scris zeci de articole ce a ajuns să facă și în folosul cărui grup activează, dar el este cel care i-a aprobat de luni de zile lui Prală concediul medical, lucru de care m-a asigurat într-o discuție pe care am purtat-o neoficial, în urmă cu aproximativ 25 de zile.

Așadar, iată unde este angajat Prală care se află în concediu medical de la ABA Olt, de cel puțin 4 luni și în timp ce colindă țara în lung și în lat, umflând PERul lui Gutău cu foști PDiști, încasează două salarii foarte mari de la statul român, în comparație cu salariile din oraș. La CET Govora, ne informează mai mulți angajați și personal din conducere, acest individ Prală nu este văzut cu săptămânile, deși conduce mașina instituției zi și noapte.

Deci Rădulescu Constantin și Țigaret Gheorghe sunt complicii lui Prală Ștefan pentru încasarea salariului în timp ce face organizații de partid în țară. Acest lucru este dovedit public prin postările pe care Prală și le promovează pe contu-i personal de fb, dovedind pe unde umblă pe banii statului. Marți 4 august Prală s-a aflat la conferința PER Sibiu, iar în ultima lună, postările demonstrează că a ajuns în Olt, Constanța, Caraș-Severin, Argeș, Deva, foarte multe orașe și comune din județul Vâlcea, etc.

Ervin Molnar, director Apele Române, are toate motivele pentru a-i desface contractul de muncă acestui individ Prală Ștefan, asta dacă nu este tot complice la cele exemplificate. Totuși, avem bănuiala că Molnar nu va lua atitudine, fiind tot o slugă politică ce fără acceptul unora nu ia nici o decizie.

Despre Gutău Mircia ce să mai spunem – infractor cu acte în regulă, gândire de hoț și activitate doar cu încălcarea legii,

Despre Rădulescu Constantin ce să mai spunem – sluga infractorului municipal căruia i-a vândut bucată cu bucată PSD, doar ca el să mai obțină un mandat de preș…

Despre Țigaret Gheorghe ce să mai spunem – sluga unor grupuri de interese – balastieriști și Gutău & Co,

Despre Prală Ștefan avem ce să spunem. În curând vom publica totul despre activitatea avută ca și director la ABA Olt – dezmăț financiar cu miros de prandărât prin contracte cu dedicație la firmele PSDiste, firme deținute cu asociați SRI, fals în declarații de avere, etc, toate pentru ca cetățenii județului Vâlcea să înțeleagă ce oameni vor să ajungă în fruntea județului. Dacă Gutău este infractor, prietenii lui credeți că sunt sfinți? Nu!!!

Domnule Țigaret, cum justificați concediul medical al acestui angajat care singur face dovada că se plimbă prin țară pentru partidul lui Gutău?

Domnule Rădulescu, cum justificați lipsa de implicare a „marelui” administratorului special la CET Govora, deși încasează un salariu de 5000 de euro/lună?

Ervin Molnar vă solicităm public un răspuns, în urma verificărilor celor sesizate.

Concluzia?

Ca de fiecare dată statul este cel păgubit de grupurile infracționale organizate, în cazul de față plătind salarii nejustificate unui milog politic care toată viața lui a înșelat și mințit. Zeci de articole din spațiul public scrise de media locală a timpului, sunt dovada clară.

„Astăzi, 4 august, am participat la conferinta de presa a Filialei PER Sibiu, organizata de presedintele Ioan Gligor, prilej cu care s-au prezentat numele cu care intrăm în competiția electorală pentru alegerile locale. La eveniment a fost prezent din partea conducerii nationale si Stefan Prala, Vicepresedinte al PER”, scrie pe pagina sa oficială, Dănuț Pop, „șeful” PER.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.