514 total views

…cel care astăzi, începând cu ora 10.00, va susține proba – interviu – la care va participa singur (n.r. ceilalți de la proba scrisă fiind 2 respinși și 4 absenți) și are mari emoții, bibliografia fiind grea, stufoasă și din edituri vechi – 1980, 1983, 2005 ori Legea 307/2006 și 319/2006, iar tematica și ea de luat în calcul. Mult de învățat, noțiuni despre automobile și motoare, rodajul motorului, reparațiile automobilului, exploatarea utilajelor, reparația utilajelor – într-un cuvânt mecanic și el ca și ceilalți din administrația apelor.

La ABA Olt, deși de la începutul anului angajările au curs, nu le-am mai dat importanță, informațiile primite fiind de fiecare dată aceleași, adică de nemulțumire pentru că examenele se aranjează de fiecare dată și am renunțat să le mai promovăm pentru că ne-am plictisit de această „corectă” conducere.

Nu vrem să promovăm mai mult decât știm cu privire, de exemplu, la examenul susținut de Țoanță Valentina care a obținut cea mai mare notă (85,00) la proba scrisă pentru funcția contractuală de programator ajutor și care a avut 100 de întrebări.. fiecare calculând 1punct/întrebare, iar anumiți participanți s-au ales cu un rezultat pe fracții gen – 42,60, 50,35 (cum a apreciat comisia că participantul a răspuns doar la un sfert de întrebare corect sau nu?…nu știm!) ori 43,50, că întrebările au fost extrem de grele și domnișoara nu le putea face nici dacă termina facultatea în domeniu, că anumite întrebări au fost identice, că participanții de profesie IT-iști au picat examenul, că domnișoara e cunoștința domnului Prală ori că cei admiși au considerat că nu are rost să-i mai încurce la proba interviu că nu are rost….

7 candidați doar 1 câștigător – cadou de Paște!

….dar vrem să facem cunoscut examenul susținut de proaspătul detașat (noiembrie 2018) la ABA Olt – Burlănescu Marius Adrian – și spunem că din 7 candidați este singurul care obține un punctaj mare cu fracție – 80,66, iar barem de verificare la această instituție nu există, dar există comisia de concurs care stabilește punctajul maxim pentru fiecare subiect, care se comunică odată cu subiectele. Am văzut întrebări notate cu 0,50, dar cu 035, 0,66 clar nu…

Se pare că ABA Olt era descoperită pe funcția contractuală de execuție de inginer în cadrul Compartimentului Coordonare Intervenție Rapidă, cu un singur post, iar candidatului nu îi trebuia mare lucru în afară de specializarea inginer mecanic și, atenție!, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.

Interesant totuși, anunțul de angajare a fost publicat pe pagina oficială a administrației vâlcene în data de 29 martie, iar candidatul preferat și evident câștigător, a depus dosarul de înscriere participare, surpriză!, chiar pe 1 aprilie. Să mai spunem că 29 martie a picat vinerea și 1 aprilie lunea? Nu! Nu are rost. Dar putem spune că, în opinia noastră, nimeni nu poate să-și întocmească un dosar de înscriere examen în weekend și luni să-l și depună decât dacă știa de concurs și avea deja adeverința de la medicul de familie eliberată și cazierul la fel. Mai mult, surse din interior spun că dosarul ar fi fost depus chiar la primele ore ale dimineții. Deci? Detaliile de procedură, domnilor Prală și Burlănescu, contează!

În fine, putem observa cu ușurință interesul de colaborare Prală – Burlănescu – fostul subprefect de Vâlcea, fost/actual proprietar al unui teren în suprafață de 20.000 mp în zona Dealul Capela, prieten foarte bun cu Gutău Mircia. Și am spus tot.

Avem emoții și noi pentru Burlănescu Marius Adrian și așteptăm cu real interes să vedem punctajul obținut în urma probei interviu și sperăm că domnia sa nu va avea o stare emotivă în timpul interviului, astfel încât punctajul să fie peste cel promovat la proba scrisă – 80, 66. Este nevoie stringentă de un astfel de angajat la ABA Olt.

Hai că nu-i greu, 5 minute trec repede…urcat-coborât scările 1 minut, intrat-ieșit pe ușă încă 1 minut, semnarea listei de participare 20 secunde, foirea comisiei 3 minute…Succes, Burlănescu Marius Adrian! Avem toată încrederea că nu veți pica pe locul II :))

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.