3,037 total views

Începând cu acest articol vom prezenta, în câteva episoade, ascensiunea celui mai corect om din județul Vâlcea, managerul de nota 10 de la CET Govora, care acum trece prin perioade extrem de dificile, se luptă de câteva luni bune cu o boală care nu-i dă pace, lucru care ne întristează foarte rău, pentru că un om ca el, mai rar!

Este vorba de Ștefan Prală care de peste 4 luni de zile se află în concediu de boală. Să-și mai aline și el durerile se plimbă prin tot județul, stă la mese bogate asezonate cu vinișor de calitate, socializează cu cetățenii pe acorduri muzicale de calitate oferite de lăutari sau maneliști. Până la urmă, omul nostru se sacrifică, sperând la o recuperare cât mai rapidă, că prea mult s-a chinuit în perioada asta. Bine că statul nu l-a lăsat să se amărască și îi plătește la timp salariul, altfel cine știe dacă astăzi ne mai bucuram de veleitățile domniei sale sau nu. Sunt puțini cei care știu ce înseamnă să ai un Ștefan Prală în jurul tău.

Trecând prin clipe grele, ne-am gândit că e bine să-i dăm și noi o mână de ajutor și să-i publicăm meritele deosebite aduse administrației vâlcene, mai ales că vedem, bolnav fiind, cum se sacrifică pentru binele județului. Pentru efortul depus în toată această perioadă, Ștefan își dorește să fie răsplătit cu o funcție importantă – vicepreședinte la Consiliului Județean Vâlcea – o funcție care îi va aduce liniștea binemeritată, într-un birou de lux și pe un salariu foarte mare, care te vindecă rapid de orice boală.

Să nu uităm că Ștefan Prală a avut mereu o înclinație spre banul public, iar funcțiile primite pentru calitățile deosebite avute ca membru de partid, l-au ajutat să aibă și un trai prosper. În ultimii 25 de ani a închis și deschis mai multe SRLuri, și-a construit niște vile, a achiziționat terenuri în diferite localități ale județului, și-a ajutat fata să-și ia un apartament, mașină de lux, a angajat-o și la stat și multe alte lucruri de folosință unui om în viață, pe care nu mulți și le permit. Când muncești și ești plătit de statul român ai de toate, când muncești la privat te uiți cam lung.

În viitoarele articole vom face cunoscut publicului câteva achiziții din perioada când a fost director ABA Olt, dar și alte informații, pentru ca cetățenii să știe de la început cine le cere votul și să decidă singuri dacă merită sau nu, să nu spună după că nu au știut cât de implicat în viața publică este Ștefan Prală.

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.