3,735 total views

…și așa cum am discutat, stimate domn director, din interior informațiile curg iar. Prală Ștefan care se află de câteva luni bune în concediu medical, a adus la vizat un altul, pentru toată luna septembrie. La CET nu știm cum este pontat, dacă și acolo de atâtea luni, plătit din bani publici, se află tot în concediu de boală. Cert este că, zi de zi, acest individ cutreieră județul în speranța că partidul pentru care muncește va avea un procent suficient de bun încât îi va aduce funcția de vicepreședinte la Consiliu Județean Vâlcea.

Să nu uităm cum spune Gutău peste tot: „la Primărie votați primar Mircia Gutău, la consiliul local votați lista PER, la consiliul județean votați lista PER, iar la președinte la Consiliul Județean votați Constantin Rădulescu, deci nu PSD!!! Mai mult, Rădulescu a vândut partidul doar ca el să rămână președinte la CJ, posturile de vicepreședinți revenind PER.

Revenind la ABA Olt, Stănculescu nu este deloc străin de campania pe care Prală o face în tot județul Vâlcea, în fiecare zi, pentru PER, dar cu toate astea vedem că ignoră cu știință faptul că angajatul lui încasează ilegal un venit salarial, concediile de boală fiind cât se poate de false. Un om bolnav nu poate sta în fiecare zi prin tot județul și la finalul zilei să facă public pe contu-i personal de fb pe unde a fost.

Domnule Stănculescu, vă mai dăm noi o dovadă că pe Prală nu-l doare nicăieri…

Duminică, 6 septembrie, Prală Ștefan, începând cu ora 13.00, se va afla în satul Cheia – Băile Olănești, împreună cu încă primarul Gutău, directorul Apavil – Ionuț Florescu, pentru a-și ajuta candidatul la funcția de primar al orașului stațiune – Sanda Nicolăescu – unde vor avea discuții cu cetățenii, după care vor interacționa și cu cetățenii din Livadia. Demersul electoral continuă în Păușești Măglași unde cei menționați vor ajunge în jurul orei 15.00 să-l susțină pe Cătălin Oprescu, cadidat PER la funcția de primar al localității.

Domnule Molnar, mai dormiți mult?

Asta înseamnă să fii lângă Gutău, să încalci legea și să nu îți pese de absolut nimic, să te plimbi în campanie electorală pe banii statului, dându-te drept bolnav. De la ABA Olt girează directorul, iar de la CET Govora girează cel care l-a numit administrator special – Constantin Rădulescu, la ordinul lui Gutău..

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.