2,729 total views

…de frații Rădulescu, dându-i pe mână o societate cu drepturi depline, 100%! În episoadele anterioare am vorbit despre Laura Florică, o tânără angajată pe ușa din dos, în Consiliul Județean Vâlcea, la departamentul juridic, dar care în timpul serviciului de fapt ține în „spate” juridic societățile administrate de Lucian Rădulescu, fratele președintelui PSD și al CJVL – Constantin Rădulescu. Am prezentat și legătura dintre Lucian Rădulescu și Georgiana Cosac, care este director la Hotelul Livadia, din Băile Olănești și care ține contabilitatea societății DBS – Dramicam Building Solutions.

Așadar, știm cine se ocupă în Dramicam de partea juridică și cine de contabilitate, cum la fel de bine știm și ce avantaje au primit fiecare pentru implicarea lor. Florică Laura „a reușit” și și-a adus soțul în Consiliul Județean, fiind astăzi angajat consilier pe probleme de… „degete”, iar Georgiana Cosac a ajuns director la Hotel Livadia. Acum, o parte din activul tânăr al PSD, a apreciat foarte mult articolele noastre cu privire la DBS și a ținut să ne ofere câteva informații și despre implicarea blondei din PSD – Stanca Elena Carmen – în cealaltă societate a lui Lucian Rădulescu. La un moment dat, nu am mai vorbit despre – societatea – lui Lucian Rădulescu, ci despre – societățile – lui și care își au sediul la parterul unui bloc, din Bulevardul Dem Rădulescu , nr. 17.

A doua societate – Pharma Retail Solutions

…a fost înființată în februarie 2021, domeniu principal de activitate fiind „comerț cu ridicata al bunurilor de consum”, iar activitatea principală „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”. În iulie 2022, societatea își schimbă denumirea în BRS – Business Retail Solutions, își mută sediul din Bulevardul Dem Rădulescu nr 17 pe Strada Fețeni nr 30A și tot atunci decide completarea obiectului de activitate al societății cu – „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”, ”intermedieri în comerțul cu material lemnos și materiale de construcții și a echipamentelor sanitare și de încălzire”, dar și „transporturi rutiere de mărfuri”.

Toate aceste modificări vin la solicitarea „noului” proprietar al societății cu drepturi depline – Stanca Elena Carmen – , care dă cu titlul de folosință 1 cameră din casa sa doar în vederea stabilirii sediului social, activitatea societății, însă, desfășurându-se în continuare la vechea adresă din Bulevardul Dem Rădulescu nr.17.

Iată ce noi domenii își alege Lucian Rădulescu pe societatea care „o vinde” la blonda din PSD despre care, atenție!, tinerii din partid ne spun că ar fi angajată cu carte de muncă la DBS – Dramicam Building Solutions. Este adevărat, nu avem dovezi, dar sursele sunt de o mare încredere. Iată, Lucian Rădulescu își construiește o nouă societate prin care să contracteze lucrări identice cu cele contractate prin DBS, dar nu are curajul să stea în prima linie, „aruncând” în brațele primarilor o blondă, pentru tarife mai mari, ăăăăă scuze, șanse mai mari, chiar dacă scopul ei este de fapt „să facă femei fericite, nu doar frumoase!” și promovează citate din legeabanilor.ro!

Blonda pesedistă se ocupă de micropigmentare buze și gene, îndepărtare tatuaje, iar visul ei este să aibă un salon mare de frumusețe, continuând a se perfecționa. Mai mult, deși nu practică susține că are licențe obținute ca „asistent medical” și de „inginerie economică industrială”. Intitulată de cliente „regina sprâncenelor din Râmnicu Vâlcea”, Stanca Elena Carmen pare o tânără care pune bazele unei cariere de succes, dacă ne luăm după textul din „isecrete.com”, în realitate credem că a pierdut trenul. Nu înțelegem cum s-a lăsat dusă de val și a acceptat să fie în prima linie la o societate care sub nici o formă nu o reprezintă și nici nu are legătură cu dezvoltarea ei profesională! Nu poți să-ți creezi un nume, după „mii de ore de practică” dedicate frumuseții, ca mai apoi dintr-o slăbiciune față de un terț să ajungi subiect în articole ce stau pe masa DNA, DGA, Parchet, etc…Sau poți, dacă vrei să ai câștiguri rapide, sărind etape, lucrând alături de persoane care fără nici o reținere încalcă legea!

Stanca Elena Carmen, citatul tău „ într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața” se poate schimba rapid în „într-o zi, riscând, poți să rămâi urâtă pe viață!” Nouă, de exemplu, ne place un citat care, acum pentru decizia de a te afilia cu Răduleștii, ți se potrivește ca o mănușă: „spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești!”

Episodul VIII – marți 22 noiembrie, continuarea articolului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.