177 total views

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, liberalul Gheorghe Păsat îşi tratează angajaţii ca pe sclavii din coloniile americane. Cei trei şoferi aflaţi la dispoziţia celor trei capi ai CJ sunt ţinuţi în soare, în faţa instituţiei, ca ultimii paria, doar pentru că preşedintelui Păsat i s-a năzărit că e stăpânul lor absolut şi poate să-i trateze ca pe nişte maidanezi.

CJ soferi

Până la preluarea conducerii de către liberal, şoferii aveau permisiunea să stea în incinta instituţiei în spaţiul destinat personalului auxiliar. Fostul preşedinte Ion Cîlea ştia că un şofer ţinut în soare, pe mariginea drumului câteva ore bune te poate băga oricând într-un şanţ sau într-un stâlp, în cel mai fericit caz. Gheorghe Păsat nu a luat în calcul acest element simplu, la mintea cocoşului. I-a dat afară în stradă spre satisfacţia câtorva idioţi din suita preşedintelui care-i ia în băşcălie cu întrebări de retardaţi…,,Aţi numărat, câţi oameni au trecut pe stradă până acum?”.

În mod normal, şoferii ar trebui să-l reclame la ITM pe preşedintele CJ care nu respectă nici cele mai elementare reguli de protecţia muncii, dar asta ar însemna să-şi piardă slujbele. Pentru a da o notă de legalitate, Păsat le-a pus la dispoziţie un spaţiu fără ventilaţie, fără aer, în care nici un animal nu ar rezista. Chiar dacă şoferii şi l-ar climatiza pe banii lor, preşedintele nu i-ar lăsa să o facă din cauza cheltuielilor la energie. Foarte atent la aşa zisele cheltuieli provocate de cei în mânile cărora îşi pune zilnic viaţa, Păsat şi-a pus o uşă nouă la birou, cea veche îi provoca angoase. Nu ştim dacă liberalul a plătit uşa sau a primit-o cadou, în ambele cazuri gestul este la fel de grav atâta timp cât şoferii stau la 40 de grade, la umbră, pe trotuarul din faţa instituţiei, chiar sub geamul biroului climatizat al preşedintelui CJ.
Poate inspectorii ITM fac un ,,desant” în biroul de la etajul unu al CJ şi-l întreabă pe ocupant de ce nu respectă normele prevăzute de lege, de ce-şi bate joc de angajaţi în văzul unui oraş întreg cărora li se oferă condiţii mai proaste decât animalelor de la Grădina Zoologică.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.