133 total views

Toată conducerea ABA Olt va fi schimbată,  cel puțin așa se aude. Mai mult decât atât, astăzi Ștefan Prală a stat mai mult de o oră în biroul directorului Pietriși, alături fiindu-le și șefa de la personal.

Se pare că zvonurile încep să se  adeverească și așa cum se tot aude de ceva timp administratorul special de la CET Govora, Ștefan Prală va fi noul director al ABA Olt. Interesant este cine trage sau a tras aceste sfori, pentru că așa cum am spus, toată conducerea pleacă sau se mută. Ce se urmărește?  Ce rol să aibă și aici edilul Râmnicului,  Mircia Gutău?  Că nu e străin față de nimeni faptul că Prală este “agățat” peste tot datorită lui. Mai mult, cum se va împăca Prală cu Băviță care este omul lui Virgil Bica și la rândul lui este “agățat” de acesta peste tot? Trebuie amintit faptul că în campania de la locale – alegerie 2016 – Bica îl suna pe Gutău din biroul șeful lui de partid (Dănuț Pop) să -i spună cine face legea la Vâlcea.  La fel trebuie menționat că actualul director al ABA Olt, Pietriși este omul lui Paul Stănescu (PSD OLT) și zvonurile de când a fost înscăunat nu au fost altele decât : ” …nu Pietriși conduce ABA Olt, ci Paul Stănescu….”
Cine cu cine se luptă și pentru ce? Ce interese se ascund în spatele acestor schimbări din cadrul instituției?  Să lase Prală un salariu de 13.000 de lei pentru unul de 8000 de lei? Ce alte venituri speră să -și asigure pe lângă salariu și de unde? Dacă ne uităm în urmă,  Prală a condus și Hidroelectrica și Hidroserv și la modul declarativ “a făcut jaf pe unde a fost “.
Care mai sunt zvonurile? Păi cum ar fi că Băviță Daniel va răspunde de achiziții 😆😆,  că Stoenescu va fi mutat pe la Covasna, că Băloi va ocupa nu știu ce funcție,  că dacă vine Prală unii își vor da demisia, dar cel mai mult se aude că toate schimbările ar avea o legătură cu ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.