412 total views

”Ioane, copilul tău s-a unit cu al meu și-l bat pe-al nostru!”, este o replică din piesa ”Preșul”, scrisă de Ion Băieșu, de un umor colosal, dar extrem de dureroasă în esența ei. La această replică se poate raporta relația membrilor celor trei partide componente ALDE, respectiv PNL, PDL și PC.

Nitu

Primele două, sub stricta îndrumare a președintelui Nițu, încearcă să ia funcțiile de conducere în organizațiile conservatorilor din teritoriu. Pe de altă parte, pedeliștii Jurcan, Moise și alții, s-au bulucit în capul listei pentru Consiliul Județean, liberalii mai la coadă, iar conservatorii… pe-afară. Aceste manevre politice foarte prost gândite de cel sau cei ce le-au conceput, au creat mari nemulțumiri în rândurile conservatorilor, care au hotărât să părăsească barca ALDE, primele trei organizații plecând deja la PPU, subțiind astfel rândurile aldiștilor care au mai rămas doar cu vreo douzeci și ceva de organizații în teritoriu. Din acest punct de vedere, se pare că Dan Nițu se îndepărtează de visul său de a deveni președintele Consiliului Județean. El a sperat că la lansarea candidaților vor fi prezenți și liderii de la București, Tăriceanu și Daniel Constantin și că discursule lor vor mai împăca spiritele în organizația vâlceană, mobilizând trupele aldiștilor pentru asaltul final din 5 iunie. N-a fost să fie așa, șmecherii de la București lăsându-l pe Nițu despuiat în fața hoardelor aldiste. Surse demne de încredere din rândurile membrilor lui de partid, ne-au informat că Dan Nițu este pregătit să părăsească barca ALDE aflată în derivă. Ca un șobolan care simte pericolul scufundării, este pregătit să sară în altă barcă, la timona căreia să fie un matelot bine pregătit, așa ca Băse.

Distribuie

3 comentarii

  1. Dezinformare totala,nimic nu e adevarat din ce e scris in articolul de mai sus . Nicule stiu ca ti plac intrigile si sa strici buna dispozitie,in general,dar cu minciunile astea nu castigi tu procente la partiduletul tau de buzunar . Revizuie ti mai bine atitudinea si dovedeste ca ti a mai ramas un strop de demnitate si bun simt .

  2. Se vede el presedintele Consiliului judetean cand o zbura porcu’.

  3. Liviu Boban ,am avut dreptate deoarece logica mea e mai buna decat a ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.