Loading

Amenzi

În luna iulie, inspectorii de muncă au controlat 155 de agenţi economici din Vâlcea. În urma acestor controale s-au aplicat 200 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte 260 000 lei.

Premii naţionale
În anul şcolar 2012-2013, elevii din judeţul Vâlcea au reuşit să obţină 36 de premii la competiţii  naţionale. Astfel, raportat la numărul de locuitori, Vâlcea se clasează pe primul loc în regiune în ceea ce priveşte rezultatele şcolare.

Voluntariat
Mai mulţi voluntari din Italia şi 30 de copii care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse, incluşi într-un proiect al Fundaţiei „Inimă pentru Inimă”, fac curăţenie în Ocnele Mari. Timp de două săptămâni, copiii şi voluntarii italieni vor strânge gunoiul de pe străzi şi din zona celor două ştranduri din Ocne.

Of, ţiganii…
A vrut să-şi cunoască viitorul, dar a rămas fără bijuteriile de aur şi toţi banii din buzunar. Este păţania unei tinere din Râmnicu Vâlcea care a fost abordată pe stradă de două femei de etnie romă.

Disperare
Se întâmplă la Glăvile.În fiecare noapte, mistreţii coboară din păduri în lanurile de porumb de la marginea localităţii. Oamenii spun că trebuie să stea de pază pentru că animalele distrug tot ce le iese în cale. Disperaţi că nu vor mai avea ce culege la toamnă, localnicii au anunţat autorităţile.

Ruşine…
În judeţul Vâlcea, s-au înscris la Titularizare 843 de candidaţi. Peste 200 dintre aceştia au absentat ori au părăsit sala de examen după ce au văzut subiectele. Cei care au susţinut însă examenul au primit note între 1 şi 9,80. În judeţul Vâlcea, niciun candidat nu a obţinut nota 10 la Titularizare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.