201 total views

Ghinion

Un muncitor din Râmnicu Vâlcea a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Muncitorul intrase într-un şant excavat pentru introducerea reţelei de canalizare pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

Somaj

Şomerii de la Oltchim îşi vor primi banii în luna august. Conducerea Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea aşteaptă în acest moment publicarea normelor în M.O. prin care poate plăti foştilor angajaţi  indemnizaţiile de şomaj şi veniturile de completare.

Ceasul rău

O femeie din comuna Nicolae Bălcescu a murit după ce a ajuns sub roţile unei combine. Femeia se afla pe proprietatea sa din Nicolae Bălcescu în momentul accidentului. Aceasta a ajuns sub roata din spate a utilajului condus de un vecin pe care-l chemase să treiere grâul. Poliţiştii Secţie de Poliţie nr. 2 din comuna Milcoiu au deschis o anchetă în acest caz.

6, vine…

Patronii mai multor baruri,restaurante şi ştranduri din Olăneşti şi Râmnicu Vâlcea amendaţi de Corpul de Control al Prefecturii.Aceştia au verificat, în perioada 08-12 iunie, respectarea condiţiilor igienico-sanitare în 10 unităţi de alimentaţie publică, ştranduri şi piscine din Râmnicu Vâlcea şi Olăneşti.
Două unităţi de alimentaţie publică de tip terasă – bar – fast food din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în cuantum de 3000 lei.

Elevă de 10

Săptămâna aceasta Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea i-a acordat, elevei, Carla Simeanu, diplomă de excelenţă pentru rezultatul obţinut la Bacalaureat. Carla este singura elevă care a obţinut nota 10 la toate probele de la examenul de Bacalaureat din acest an.

Cetăţean de Onoare

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local,din această sâptâmână, Preşedintele Institutului Cultural Român (ICR) Lilian Zamfiroiu I s-a oferit titlul de “Cetăţean de Onoare” al municipiului Râmnicu Vâlcea. Vâlcean de origine, Lilian Zamfiroiu a fost numit, în luna iunie, preşedinte al ICR.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.