210 total views

Sesizări

În ultimele luni, 21 de vâlceni au depus sesizare la IPJ Vâlcea după ce au fost sunaţi de persoane necunoscute care le-au cerut sume importante de bani în numele unor rude apropiate care ar fi fost victime ale unui accident rutier.

Sport

Handbal Club Muncipal (HCM) Râmnicu Vâlcea s-a reunit săptămâna aceasta la Sala Sporturilor Traian. Noua echipă este antrenată de Maria Torok Duca. Ildiko Barbu ar putea face şi ea parte din echipa de handball. Aceasta a fost prezentă la Sala Traian pentru a urmări antrenamentul fetelor. La sfârşitul lunii iulie, HCM Râmnicu Vâlcea va merge în cantonament la Bran.

Succes Vâlcean

Laurenţiu Ploscaru, elev al Colegiului Naţional “Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea a primit săptămâna aceasta medalia de aur la Olimpiada Internaţională Interdisciplinară  „Tuymaada” 2013. Acesta a obţinut cel mai mare punctaj la matematică. În 2013, elevul C.N.” Alexandru Lahovari”  a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, medalia de aur la Balcaniada pentru Juniori din Turcia.

Şomaj

La Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOMF ) Vâlcea au fost disponibile în această săptămână peste 250 de locuri de muncă. Există o cerere mare pentru bucătari, ospătari, confecţioneri textile, lucrători comerciali sau muncitori în construcţii.

Investiţie  

Nemţii încep construcţia  unui centru de radioterapie pentru bolnavii de cancer din judeţul Vâlcea. Centrul de Radioterapie se construieşte în curtea Maternităţii din Râmnicu Vâlcea.  Este vorba despre o investiţie de 6 milioane de euro a  Centrului de Tratamente Oncologige din Hamburg-Germania. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică,  peste 3 500 de vâlceni sunt bolnavi de cancer.

Bilanţ

Bilanţ la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Procurorii au soluţionat în primul semestru peste 7 450  de dosare. În primul semestru al acestui an, au fost soluţionate 7.457 dosare, cu aproape 2000 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. După primele şase luni ale acestui an, au rămas însă nesoluţionate 9 069 dosare.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.