Loading

Sfârşitul săptămânii trecute a venit cu o palmă trântită zdravăn pe obrazul lui Vosganian. Cum ministrul începuse deja să se dea peste cap în faţa populaţiei încremenite în faţa televizoarelor vorbind despre privatizarea Oltchim în iunie, administratorul judiciar Gheorghe Piperea s-a văzut nevoit să îl trezească umpic la realitate pe armeanul de la Economie. „Reorganizarea Oltchim va fi gata în septembrie-octombrie”, a rostit sec Piperea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a prezentat în cadrul Forumului Regional de Afaceri din Craiova oportunităţile oferite de Vâlcea pentru potenţialii investitori. Ca de obicei, Vâlcea nu reuşeşte să devină atractiv pentru nimeni cu o prezentare bâlbâită.

Luni, ofiţerii anticorupţie au reuşit să prindă în flagrant o biată infirmieră de la Spitalul Judeţean Vâlcea, ieşită la colectat şpăgi în numele şefilor. Din mia de euro cerută, infirmiera nu a primit decât 1700 lei şi o pereche de brăţări de oţel inoxidabil.

Marţi, viceprimarul Ioniţă a arătat că este dispus să adopte… un câine. Acesta a fost botezat colţ alb şi trimis pe capul bătrânilor părinţi ai vicelui. Ceilalţi lătrători de la Adăpostul de Câini din Feţeni îşi păstrează în continuare colţii roşii coloraţi de sângele pietonilor din Râmnicu Vâlcea.

Miercuri, preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei a dat iama în Râmnicu Vâlcea pentru a vedea cum se prezintă sălile de box din oraş. O vizită la sălile clubului Chimia din incinta stadionului municipal l-a făcut pe Moşu’ să îşi pună mâinile în cap. Fostul campion mondial la box a criticat în termeni duri, în cadrul unei întâlniri avută la sediul Primăriei cu consilierul local Adrian Panduraşu şi cu consilierul primarului Ion Ionescu, condiţiile sanitare precare de la clubul vâlcean.

Joi, viceprimarul Gheorghe Ioniţă a mai dat un exemplu locuitorilor din Râmnicu Vâlcea. Aflat în concediu, mâna dreaptă a lui Frâncu a ţinut să arate cât de greu îi este să se dezlipească de investiţiile derulate în oraş. Aşa că după-amiaza şi-a făcut timp să dea iama prin şantierele Râmnicului şi să îi ia la rost pe constructori: ba că nu muncesc prea mult, ba că vor mereu banii la timp. La cât chef de muncă arată Ioniţă în ultima săptămână nu-l vede nimeni prea bine pe Liviu Boban.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.