Loading

Florin Verigeanu și Mircia Gutău, voi ați cerut-o. Voi cei care nu știți să vă liniștiți șantajiștii, lăsându-i să se folosească de instituția SCM Râmnicu Vâlcea pentru a-l ataca pe Virgil Pîrvulescu. Voi sunteți primii responsabili pentru că astăzi echipa de handbal a ajuns dispută politică, sperând ca, prin minciună fiind Pîrvulescu atacat pe acest subiect, să umblați la partea emoțională a electoratului. Voi sunteți de fapt rușinea echipei pe care ați construit-o cu un singur scop: să vă folosiți electoral de succesele ei și, la adăpostul eventualelor performanțe, să sifonați cea mai mare parte din bugetul alocat fetelor.

Renunțasem la ideea de a da publicității tot ce a însemnat bugetul echipei de handbal în 2017, 2018, 2019, dar m-am răzgândit. De ce? Pentru că nu pot să văd cum media plătită de voi murdărește campania electorală a unui om, folosindu-se de succesul sportivelor, acestea neștiind cum unii dintre voi v-ați folosit de ele pentru a vă încasa onorarii nemeritate. Pe bugetul lor v-ați plimbat, v-ați distrat, v-ați ….., ați mâncat și ați băut, ați vizitat alte județe, alte țări, ați dormit în hoteluri de **** sau poate chiar ***** și acum îl atacați pe Virgil Pîrvulescu murdărind tocmai VOI succesul echipei, folosind-o electoral.

Domnilor Verigeanu și Gutău, credeți că dacă interpretați declarații publice cum vă convine, adresându-vă de fapt unei singure categorii de votanți, veți câștiga ceva? Aiurea! V-ați dat una în cap, la propriu, singuri. Virgil Pîrvulescu niciodată nu a spus că va desființa echipa de handbal, dar dacă pentru voi expresia „va stopa risipa banului public la SCM” înseamnă – desființare SCM – de fapt vă gândiți cu o mare teamă că bugetul echipei nu vă va mai alimenta sifonăriile, că doar la bani vă stă gândul. Asta înseamnă stimabililor – stop risipă banul public la SCM – stop banul public în buzunarele voastre. Pentru că asta ați făcut de fapt, ați alocat un buget extrem de mare și l-ați folosit pentru voi și firmele de casă, salariile jucătoarelor fiind de fapt un paravan pentru acoperirea altor plăți ce au prea puțin legătură cu echipa.

Am să public cheltuielile pe fiecare an în parte și am să demonstrez public ce a vrut să spună Virgil Pîrvulescu prin expresia „SCM este o industrie de spălat bani”, cum susține un „mare” jurnalist că a spus, și vom vedea atunci ce vor spune jucătoarele care știu să citească articolele în limba română și care poate vor traduce și pentru jucătoarele străine. Dacă în 2017 prindeați tupeu pe bugetul echipei, pe bugetul alocat în 2018 și 2019 ați depășit orice limită mânați fiind de mirosul milioanelor de euro. Stimabililor, banii pe care îi plătiți din conturile SCM celor din presa de casă pentru a-l ataca pe Pîrvulescu este înfracțiune și se încadrează la abuz, fals, uz de fals, deturnare de fonduri. În fața Consiliului Local ați solicitat bani pentru ECHIPA de HANDBAL dar voi, din aceste sume, cumpărați în presa aservită articole politice.

Cu siguranță echipa de handbal v-a adus un mare capital politic, foarte bine, dar uitați un lucru: tot echipa de handbal vă va distruge acest capital, pentru insulta adusă public singurului contracandidat redutabil la Primăria Râmnicu Vâlcea. Succesul fetelor l-ați murdărit când ați dat drumul câinilor să latre fără încetare, dând dovadă de o mare dezonoare în fața jucătoarelor. Virgil Pîrvulescu a afirmat: „echipa de handbal este o mândrie pentru orașul Râmnicu Vâlcea. Nu voi accepta ca politrucii să-și bage mâna în bugetul echipei. Neaveniții, asistentele medicale.. (…).. n-am să accept ca banii comunității să fie cheltuiți în scopuri și direcții care nu au legătura cu handbalul”.

Asta a spus Virgil Pîrvulescu. Restul este campanie de intoxicare pe sistem securisto-comunist, ce poartă marca infractorului Gutău.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.