Loading

În şedinţa Senatului din data de 4 noiembrie, a.c., senatorul Laurenţiu Coca i-a adresat doamnei Mariana Câmpeanu, ministru Muncii, o întrebare cu privire la Situaţia Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POS DRU

Stimată Doamnă Ministru

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane , pentru care se folosesc fonduri europene, a fost, ca toate celelalte, comentat şi suspendat din cauza unor deficienţe de conducere ale fostei guvernări şi mai apoi deblocat şi repus în funcţie de dumneavoastră.
Dată fiind importanţa deosebită pe care Guvernul actual o acordă, în general, utilizării fondurilor europene şi, în special, celor destinate rezurselor umane, vă rog doamnă ministru să-mi transmiteţi la Senatul României o situaţie la zi a problematicii fondurilor europene pentru dezvoltarea resurselor umane. Mai concret, m-ar interesa răspunsurile oficiale şi competente la următorul aspect:
Care este situaţia accesării fondurilor europene pe acest program la sfârşitul anului 2013 (în sume şi procente)? Dacă s-a făcut o analiză a eficienţei utilizării acestor fonduri şi care sunt principalele concluzii?
Solicit răspuns scris.

Senator PSD,
Laurenţiu Florian Coca

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.