188 total views

Nicolae Sărdărescu este nemulțumit de implicarea lucrătorilor din secția de Poliție a orașului Horezu în problemele punctuale care apar și implicit de șeful secției, Dumitru Andrei Emilian, care a creat se pare o lipsă de comunicare în raport cu conducerea Primăriei și Consiliul Local.

Edilul susține că aceștia nu se implică suficient în probleme, de exemplu, de trafic rutier care apar mai tot timpul și crează blocaje în zilelele de sărbătoare și de târg și care trebuie să fie remediate prompt. Acest disconfort aduce reclamații edilului deși nu el este răzpunzător pentru situațiile create la aproape fiecare sfârșit de săptămână, ne spune acesta, atunci când orașul este tranzitat de peste câteva mii (5000-7000) de pelerini. Astfel, face un apel către șeful secției de poliție, Andrei Emilian, să ia atitudine atunci când se impune și să aibă o atenție sporită pentru participanții la trafic auto, în perioadele aglomerate, pentru nerespectarea din partea acestora a zonele de parcare. Totodată, există mai multe infracțiuni de furt comise de către autori necunoscuți și care au creat o stare de neliniște în rândul populației, iar polițiștii orașului nici până în prezent nu au reușit să identifice autorii furturilor din locuințe. O altă problemă care îi este adusă mai tot timpul la cunoștință, edilului, face referire la modul arogant și discriminatoriu pe care înțeleg polițiștii să îl aplice catățenilor, în special celor care își fac în această perioadă aprovizionarea cu lemne de foc provenite din curățarea pomilor fructiferi sau cu lemne de salcie, mesteacăn, etc., din grădinile personale. Sesizări mai sunt și cu privire la valoarea mare a amenzilor aplicate cetățenilor care nu au venituri proprii și sunt la prima abatere.
În concluzie, Nicolae Sărdărescu trage un semnal de alarmă și speră ca activitatea lucrătorilor din unitatea de poliție de pe raza orașului Horezu să se îmbunătățească, iar Andrei Emilian să mai reflecteze asupra lipsei de comunicare cu autoritățile pentru că va bulversa astfel relațiile dintre instituții, situație care nu va duce la rezultate bune și implicit la observarea unei atitudini de care nu trebuie să dea dovadă un inspectorat de poliției.

Chiar dacă nu are legătură cu cele mai sus prezentate, dorim să informăm cititorii și vă facem cunoscut apelul primarului către toți cetățenii orașului Horezu:

”Dat fiind faptul că sesizez foarte multe comentarii și discuții referitoare la calitatea/oportunitatea/necesitatea sau, și mai mult, legalitatea unor acțiuni/activități ale administrației publice locale, majoritatea venite de la persoane din partea cărora nu am primit niciodată o solicitare de informații verbală sau scrisă, adresez pe această cale tuturor cetățenilor un apel la verticalitate. Vă rog pe toți ca înainte de a mai lansa astfel de discuții și comentarii să faceți efortul normal de a vă deplasa la sediul Primăriei Orașului Horezu unde vă vor fi puse la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă forma o părere corectă asupra realității”

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.