336 total views

….informează curentul.info care a publicat, și instituțiilestatului.ro a preluat în aceiași zi, un articol cu titlul: „Ca să nu se facă legătura între el și refuzatul Mircea Drăghici, șeful ANAR și-a falsificat declarația de avere”, articol ce scoate în evidență apucăturile „respectabilului” Victor Sandu.

Sandu, patron de service auto, a fost propulsat de trezorierul PSD – Mircea Draghici – fără vreun concurs, experiență sau cunoștințe în domeniu, direct în funcția de director general al Adminsitrației Naționale Apele Române, informează același site.

„Încă din octombrie 2015 când a fost parașutat de la service-ul auto din București în fruntea a zece mii de angajați ai Apelor Române, Victor Sandu a fost bănuit că e omul lui Tăriceanu sau al Grațielei Gavrilescu, deși era de fapt omul deputatului de Argeș – Mircea Gheorghe Drăghici. Așa se explică și faptul că Sandu s-a înscris de pe poziția de director general la concursul de director la ABA Argeș Vedea unde ar fi trebuit evaluat chiar de subalternii lui. Plăcându-i acoperirea că e omul lui Tăriceanu și pentru a nu fi depistat de ANI că deține împreună cu deputatul un teren lângă Pitești și astfel să ajungă să fie verificați încrucișat, riscând apoi declanșarea controlului averii și unul și celălalt, Sandu depune la ANI o singură declarație de avere cu același număr și aceeași dată, 64/31.05.2017, ca și cea de pe site-ul rowater.ro, dar cu conținut diferit”.

Avem o colecție de articole în care Victor Sandu este „tăvălit” pe portalul curentul.info și fără prea multe alte explicații, cam asta este într-un cuvânt descrierea făcută de autorul articolului la adresa „marelui” manager peste Apele României – nu tu calificări, cunoștințe, experiență și pe deasupra observăm că se ocupă și cu fals în declarații, în timp ce la instanțele vâlcene pozează în „fata mare”, uitând că presa este liberă și independentă. Mai uită domnia sa că recurgerea la doza de exagerare sau de provocare este permisă în cadrul exercitării libertății jurnalistice, dar despre acest subiect altă dată.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.