2,071 total views

… avem informații eronate. În articolul cu titlul „brand de top contractat de Primăria Râmnicu Vâlcea, pentru prestare servicii în domeniul sportului”, specificam faptul că serviciile specializate de pază pentru meciurile disputate de echipa de handbal feminin seniori, din cadrul SCM Râmnicu Vâlcea, au fost atribuite prin contract, începând cu 1 septembrie 2021, către Securitas Services România SRL.

Conducerea SSR susține că în conținutul articolului au fost prezentate informații eronate cu privire la istoricul societății, iar pentru asta a ținut să ne transmită „actualizarea” acestora, pentru că ei nu tolerează un astfel de comportament lipsit de profesionalism. Securitas România mai susține că tratează cu seriozitate toate informaţiile publicate la adresa sa și ne informează că în cadrul articolului pe care l-am adus la cunoștința publicului, există informaţii menţionate ca fiind neconforme cu realitatea. Mai exact, „companiile Rosegur si G4S nu mai există pe piaţa de securitate din România, Securitas fiind singura multinaţională din domeniul serviciilor de securitate fizică. Pentru serviciile de pază contractate, „Primăria Vâlcea” oferă în contrapartidă companiei noastre servicii de publicitate și marketing, iar Petrom nu mai figurează în prezent ca şi client Securitas, iar între companiile Securitas şi UTI nu mai există nici o legătură”.

SSR a ținut să făcă din țânțar armăsar, uitând că „dacă tăcea, filozof rămânea”…

…doar pentru că G4S și Rosegur nu mai există pe piața de securitate fizică, iar noi ne-am permis să-i pomenim „readucându-i la viață” prin prisma articolului. Concret, s-a supărat că i-am făcut și pe ei multinaționali, el fiind de fapt singurul multinațional!!! Susțin că Primăria Râmnicu Vâlcea (nu există Primăria Vâlcea, o informație eronată pe care dvs o dețineți și nu tolerăm să nu știți cum se intitulează instituția contractată!!! Sâc!) oferă în contrapartidă servicii de publicitate și marketing, dar asta nu este o informație eronată, așa cum au catalogat-o, ci doar una pe care nu am prezentat-o, neștiind-o! Nu cunoaștem „afacerile” pe care conducerea Primăriei le face cu terți atunci când încheie un contract pentru prestare servicii, fie ele și în domeniul sportului.

Mai departe, că Petrom nu mai figurează în prezent ca și client al SSR, la fel, nu este nici asta o informație eronată și lipsită de profesionalism din partea noastră, pentru că o astfel de „știre” nu o găsești în spațiul public pentru a putea fi catalogată tot eronată și nici nu aduce atingere imaginii societății. Nici faptul că între Securitas și UTI nu mai există nici o legătură, nu poate fi o informație eronată, mai ales că în articolul precedent nu s-a specificat nicăieri de vreo legătură între cele două companii, ci pur și simplu că SSR a cumpărat de la UTI !!! Un alt amănunt care a deranjat a fost imaginea publicată (sperăm că cea de astăzi va fi acceptată!), atașată articolului, în condițiile în care aceasta a fost aleasă la întâmplare, reprezentând doar agenți de pază și nimic mai mult. Nu suntem obligați să folosim sigla firmei SSR sau imagini cu ei și nici să menționăm de ce am ales o imagine care nu are legătură cu articolul, mai ales dacă aceasta nu strică imaginea societății.

Departamentul de Relații Publice al SSR, este „entitatea” care a decis să ne transmită că „nu tolerează un comportament lipsit de profesionalism”, dând dovadă ei de o lipsă de profesionalism dacă după citirea articolului au reținut că trebuie să se aplece la un articol de presă local prin intermediul căruia s-a dorit a se aduce la cunoștința cititorilor că societatea este una de elită și nimic altceva. Prin caracterizarea făcută nouă, spunem cu toată încrederea că nu este una de top, așa cum greșit se pare că am definit-o, dar sigur este una care suferă de un orgoliu pe care nu-l poate păzi! Comparația cu UTI a durut, iar G4S probabil că încă îi bântuie!!!

Expresia „dacă tăceai, filozof rămâneai” se referă la oamenii care par deștepți, însă atunci când deschid gura spun numai prostii. În altă explicație, articolul nostru nu a plăcut conducătorului SSR și a ținut să ne arate „profesionalismul” cu care se prezintă ei public, iritându-se maxim la un articol de presă local, care dacă era lipsit de profesionalism, cum susține, era conceput altfel. SSR evident nu cunoaște activitatea noastră! Nici noi pe a lor, dar poate o vom cunoaște! În viitor!

În loc de concluzii,

Pentru că doriți să mențineți o comunicare deschisă, și noi vă asigurăm de întreaga noastră considerație și vă stăm la dispoziție cu orice alte articole pe care le veți mai concepe a fi „eronate”, dar publicate de noi! În plus, „informațiile” aduse la cunoștința noastră sunt de 2 lei și 5 bani! Poate ați „muncit” voi să ajungeți „mondiali”, dar nici noi nu suntem proști…

Dpndv, la general vorbind, mondial = afaceri necurate!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.