Loading

…care ne demonstrează cât de mult contează să fii un iubitor de frumos! El, gospodarul, la general vorbind, reușește să schimbe în bine imaginea zonei unde locuiește, prin amenajarea cu bun-gust a a spațiilor verzi, dar și a altor obiective de interes public.

De săptămâni bune, foarte multe notificări îmi apar de la Ilie Cosmin Angelescu, primarul comunei Mateești, un primar la primul mandat care se promovează zilnic pe contu-i personal de fb. Am putea spune că aproape toată activitatea pe care o întreprinde o face publică prin contul său. Dacă în urma precipitațiilor s-a deplasat în zonele inundate să remedieze pagubele produse, a postat imagini care au reflectat realitatea.

Dacă are un meci cu echipa „Viitorul” Mateești, felicită organizatorii și jucătorii, alături adăugând imagini de la meciul de fotbal și cu echipa. Pentru că localitățile Scundu și Slătioara sunt în campanie electorală pentru alegerea unui nou primar, Cosmin ne arată că are timp să-și susțină colegii și merge alături de ei în localitățile lor, pe toate ulițele sătești și nu numai, reflectând totul în imagini. Se bucură de ploaie susținând că „este bună și ploaia, pentru flori, natură și frumusețe”, adăugând imagini cu florile pe care le îngrijește și care înfrumusețează zona unde este sediul Primăriei.

Promovează activitatea edililor vecini, a președintelui CJV, dar și a partidului din care face parte. În urmă cu câteva zile, Cosmin informa cetățenii, și nu numai, că ce nu a avut el când a fost copil o face acum pentru copiii acestei localități pe care o păstorește.

„Clasa a VIII-a, din localitatea Mateești, o să primească pe fiecare an câte o bicicletă, pentru încurajarea sportului din localitatea noastră frumoasă. Am promis, am realizat! Sunt foarte fericit că am reușit să duc la îndeplinire acest proiect și mulțumesc tuturor care au contribuit. Voi reveni cu detalii”, a scris edilul comunității pe contu-i personal de fb.

Printre alte postări se numără și cea care face referire la pașii importanți pe care administrația îi face către digitalizare. Astfel, Primăria Mateești pune la dispoziția cetățenilor noi servicii online pentru a eficientiza și simplifica interacțiunea dintre cetățean și autoritatea publică. Multe alte postări ce reflectă activitatea noului primar demonstrează că cetățenii acestei urbe au ales corect. Au ales un primar tânăr care vrea să schimbe în bine fața comunei uitată de mână de gospodar.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.