145 total views

La sfârşitul acestei săptămâni la Voineasa va avea loc o nouă ediţie a „Şcolii de iarnă – Scout Extreme Adventure”, o acţiune oganizată de centrul local „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea al Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României” la care paticipă 95 de cecetaşi temerari, exploratori şi lideri adulţi din Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti.

În cele două zile de activităţi copiii şi tinerii cercetaşi îndrumaţi de liderii lor, vor participa la un bogat program din care nu vor lipsi drumeţiile (diferenţiate ca trasee şi durată de pacurs în funcţie de vârsta paticipanţilor) ateliere de învăţare, de supravieţuire, tehnici şi procedee în caz de avalanşă, orientare, prim-ajutor, transmisiuni şi semnalizare, jocuri, concursuri şi animaţie în cabană (karaoke) dar şi un bal mascat cu tematică şi costume inspirate de poveştile şi filmele cu eroi, subiecte şi acţiuni legate de anotimpul alb.
Şcoala de iarnă a cercetaşilor din acest an este organizată în parteneriat cu Asociaţia de Turism Ecologic Montan “Euro-Mont Carpaţi” Râmnicu Vâlcea şi este patronată de Primăria comunei Voineasa, personal de Primarul localităţii prof. Gheorghe Stanciu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.