Loading

…pentru că, strâns cu cureaua, Gutău nu are încotro. Interesant este că, de fiecare dată, „deștepții” actualei administrații ocolesc transparența și nu detaliază plățile.

Poate sunt detaliate la consilieri, ei primind mai multe documente care se pare că nu pot fi încărcate pe site-ul instituției. Dar, un tabel ce trebuia să conțină proiectul și suma, și care sigur nu umplea o foaie A4, considerăm că ar fi fost de un real interes, pentru a vedea cu toții ce se va achita din acest milion de lei. Concret, cât din sumă se duce cu adevărat spre investițiile în unitățile de învățământ și cât la sută se vor duce în borduri, alei, betori la blocuri, panseluțe, etc

Prin HCL 41/2020 a fost aprobat bugetul de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club municipal, pentru anul 2020, cu o valoare totală de 11.011.400 lei, atât la partea de venituri cât și la partea de cheltuieli. Ulterior, bugetul a fost rectificat în plus cu suma de 100.000 mii lei și a ajuns la valoarea totală de 11.111.400 lei. Administrația Gutău, analizând execuția bugetară a Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, și ținând cont de faptul că activitatea sportivă a clubului a fost suspendată, urmare a măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, impune o economie a creditelor bugetare în cuantum de 1.000.000 lei. Suma se va repartiza în lista lucrărilor de reparații la unitățile de învățământ preuniversitar de stat și reparații în domeniul public. Bugetul SCM ajunge la 10.111.400 lei.

Acum nu mai este insuficient bugetul SCM! „Noroc” cu pandemia, altfel de unde mai lua el milionul pentru plăți ?

MAI PUTEȚI CITI

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.