172 total views

Cine vor fi beneficiarii? Pacienţii sau…?

Având în vedere situaţia dezastruoasă relevată de toată presa vâlceană şi toate organele de control, la nivelul Consiliului Judeţean, s-a decis că este nevoie să se schimbe lucrurile în sănătate. Astfel, în cursul săptămânii trecute a început o ofensivă fără precedent de schimbare….a şefilor şi reprezentanţilor.

Astfel, la spitalul Mihăeşti a fost numit manager, domnul Lumineanu. Acum, noi nu ştim ce mari capabilităţi îl recomandă, nu ştim ce tangenţă a avut în sănătate până acum, ştim doar că a lucrat la Protectchim şi acolo, lucrând cu substanţe toxice se putea îmbolnăvi des, de unde şi necesitatea de a preveni bolile de plămâni. Luni, a apărut bomba: dl. Dumitru Tărăşenie, consilier judeţean PNL, a fost desemnat de Consiliul Judeţean în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea (SJU), în baza unei decizii de săptămâna trecută. Având în vedere că dânsul a luat poziţia atât de fermă faţă de starea de lucru negativă din sănătatea vâlceană, avem credinţa că de acum încolo, gata! S-a terminat! Nimeni nu va mai putea să se joace cu achiziţiile de medicamente şi materiale tehnico-sanitare. Suntem convinşi că şi starea de interimat de la conducerea spitalului va înceta în curând, numai să nu vină un novice, manipulat de la spate de te miri ce interesat. Aşteptăm profesionişti în aceste funcţii deosebite cu deosebit de mare responsabilitate.  Şi la CJAS ( Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate) s-a completat Consiliul de Administraţie cu o noutate absolută: domnul Remus Petrescu – Modarem. Iarăşi nu ştim ce-l recomandă, poate doar managementul privat performant, pentru că nu prea credem noi să aibă de-a face şnururile de la pantofi cu aţa medicinală, dar mai ştii…?

P.S. Numitorul comun: am aflat ce-i recomandă pe unii dintre cei recent numiţi în instituţiile cu tangenţă din sănătatea vâlceană şi ne bucurăm! Este o supremă garanţie că vor face treabă bună, pentru că sunt bine cunoscuţi, de domnul deputat Cristian Buican, doi dintre ei, fiindu-i rude ( George Danielescu)

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Asa e Romania ultimilor 25 de ani:inlocuim un prost cu altul si ne prefacem ca totul va fi lapte si miere de acum incolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.