Loading

Fotbalul romanesc este lovit de valul schimbarilor. Dupa ce Gino Iorgulescu a castigat sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, o modificare va avea loc si la Federatia Romana de Fotbal, unde Gica Popescu este creditat cu cele mai mari sanse de a prelua postul ocupat de Mircea Sandu.

foto/gds.ro

Dupa ce Mircea Sandu a hotarat sa devanseze alegerile cu cateva luni, Gica Popescu a intrat in criza de timp si a convocat o sedinta de urgenta impreuna cu staff-ul sau, conform surselor Ziare.com.

Timp de trei ore, Popescu a discutat cu Gica Hagi, Ilie Dumitrescu si Gabi Balint, iar proiectul pe care il vor prezenta in fata alegatorilor este aproape finalizat.

Mai lipseste un singur detaliu – Gica Popescu se va deplasa saptamana viitoare in Belgia si Elvetia, unde are stabilite mai multe intalniri cu conducerile federatiilor pentru a copia anumite idei pentru revigorarea fotbalului.

Fostul capitan al nationalei va pune astfel in practica mai multe schimbari majore, dupa cum urmeaza:

1. Toate grupele de juniori vor evolua in acelasi sistem de joc.

2. Vor fi atrase fonduri din partea Guvernului, dar si din partea Uniuniii Europene pentru constructia unor baze sportive. Popescu are in plan cel putin 5 centre regionale.

3. Sistemul competitional din Liga 1 va fi modificat radical – se va reduce numarul de echipe.

4. Se va propune aducerea unui coordonator strain pentru Comisia Centrala de Arbitraj.

5. Departamentul de marketing al FRF va fi modificat radical.

ziare.com

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.