127 total views

Consilierii PNL şi independenţii din Consiliul Local al Râmnicului au semnat săptămâna trecută o ţidulă prin care cer schimbarea actualui primar interimar Ion Gigi Matei. Surse din cadrul PNL au confirmat, săptămâna trecută, faptul că liberalii vor să-l schimbe pe Gigi Ion Matei cu Eusebiu Veţeleanu, consilier independent, aflat la ordinele fostului edil Mircia Gutău în mandatul căruia a fost viceprimar. Pentru numirea lui, liberalii au nevoie şi de votul consilierului independent Cosmin Constantinescu căruia i-a cam picat faţa când a auzit că trebuie să-i dea votul.

foto/viatavalcii.ro

,,Nu ştiu dacă el este candidatul, până joi am timp suficient să mă gândesc la asta, şi poate până atunci îmi confirmă cineva că el este cel care-l va schimba pe Gigi Matei. În cazul de faţă nu am toate datele problemei ca să discut. Nu ştiu dacă schimbarea domnului Matei e oportună pentru PNL, pentru că este un politician abil şi în cazul în care proiectele nu vor fi finalizate va spune că liberalii nu au reuşit să finalizeze ce a început el. Este părerea mea, dar susţin orice iniţiativă serioasă a PNL în CL”, a precizat fostul viceprimar al Râmnicului. Se pare că fostul pedelist va fi obligat să susţină proiectul PNL dacă vrea să-şi ajute naşul, pe deputatul Romeo Rădulescu, să revină în PNL. Co-preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican i-a condiţionat acestuia revenirea în partid cu aducerea unui vot la şedinţa de joi a CL.
Luni, schimbarea lui Matei cu Veţeleanu s-a schimbat din nou, Veţeleanu s-a răzgândit la sfatul lui Mircia Gutău. Fostul primar i-a explicat că nu ar fi indicat să preia funcţia lui Matei pentru că nu-i aduce niciun avantaj, dimpotrivă.,, Este adevărat că i s-a propus, dar a refuzat. Eu l-am sfătuit să sprijine acţiunea PNL de demitere a lui Matei, nu să se implice. Eu am alte planuri pentru 2016. Sub nicio formă nu va fi nici viceprimar, nici primar interimar. Nu are sens să se bage.”, a menţionat Gutău.
Şi aşa, fostul consilier UNPR a fost înlocuit pe repede înainte cu actualul viceprimar, liberalul Eduard Vîrlan, o decizie care rezolvă criza de moralitate a consilierului Cosmin Constantinescu, dar şi a deputatului Romeo Rădulescu care nu va fi obligat să susţină, chiar şi indirect, un om al fostului primar Mircia Gutău, duşmanul său de moarte.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.