Loading

În acest week-end senatorul Laurenţiu Coca a luat parte la mai multe evenimente ce au avut loc la Tomşani, Drăgăşani, Tetoiu, Roşiile şi Bălceşti.

Sărbătoarea comunei Tomşani de anul acesta reuneşte mai multe evenimente din arealul istoric şi cultural al localităţii: Aniversarea a 560 de ani de atestare documentară a comunei; Aniversarea a 150 de ani de la înfiinţarea şcolii din comuna Tomşani; Lansarea monografiei comunei şi a XLIII-a ediţie a manifestării,, Fagurele de aur’’- sărbătoarea apicultorilor din localitate. Meritaţi să aveţi parte de o astfel de sărbătoare, fiindcă aţi ştiut să alegeţi un om dedicat comunităţii, faptul că domnul primar Pearcu Dumitru se află la al şaptelea mandat spune totul, le-a spus locuitorilor din zonă, senatorul Laurenţiu Coca care îi asigură în acelaşi timp de tot sprijinul către nevoile acestei commune. La această sărbătoare au mai luat parte Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim, domnul preşedinte dr. Ing. Ion Cîlea doamna subprefect Aurora Gherghina şi domnul profesor Laurenţiu Stilea, un model dedicat sportului şi nu numai.

Un weekend plin dealtfel pentru Senatorul PSD Laurenţiu Coca care continuă deplasările în teritoriu, la sfârşitul săptămânii fiind prezent şi în Drăgăşani la Festivitatea dezvelirii plăcii comemorative cu denumirea col (rz) Constantin Isărescu a poligonului de tragere acoperit al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi,, Grigore Alexandru Ghica’’- Drăgăşani, cât şi la  lansarea cărţii ,,518 zile şi nopţi în linia întâi- jurnal de front’’ autor col (rz) Constantin Isărescu, în prezenţa guvernatorului BNR, academician Mugur Isărescu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.