273 total views

Rădulescu cere pentru trădarea lui Tăriceanu… şefia PNL Râmnicu Vâlcea

Romeo Rădulescu a ,,divorţat” de PDL, după modelul Traian Băsescu, dar vrea să revină în noul PNL…pe aceeaşi funcţie. După ce şi-a trădat toţi liderii partidelor prin care s-a plimbat, şi i-a făcut anti campanie lui Klaus Iohannis, fostul edil al Râmnicului se vrea lider al Organizaţiei Municipale PNL Râmnicu Vâlcea. Liberalii via PDL îi transmit că noul PNL nu este coşul lui de gunoi, deci să-şi găsească un alt cuib.

Deputatul Romeo Rădulescu, fost lider al organizaţiei PDL Râmnicu Vâlcea, actualmente lider al neînfiinţatului PLR, vrea să se reîntoarcă în partidul mamă, de fapt în PNL Vâlcea , şi nu oricum. Deputatul vrea să revină pe funcţia din care a plecat, de preşedinte al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea, funcţie deţinută în prezent de senatorul Adrănel Cotescu. Acesta a declarat pentru Psnews.ro că numirea sa în funcţia respectivă este doar o chestiune de timp deoarece şi-a negociat-o în schimbul trădării lui Tăriceanu. Se pare că disperarea liberalilor de a-l da jos pe Tăriceanu de la şefia Senatului este atât de mare încât i-au promis orice numai să-l vadă în barca lor. Dacă i-au promis…
”Aştept deocamdată. Mi-au promis că o să imi dea funcţia pe care am avut-o înainte, preşedinte la Organizaţia Municipală Râmnicu Vâlcea. Eu am fost dat afară din PDL din această funcţie. Eu am plecat, la vremea respectivă, cu 500 de membri. Toţi oamenii vor acum să se întoarcă, cu condiţia aceasta (n.r.: ca Romeo Rădulescu să preia funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea- organizaţia municipală)”, a precizat Rădulescu pentru Psnews.ro

Cocoşul a cântat o dată…Rădulescu a trădat de trei ori

Liberalii vâlceni nu ştiu nimic despre posibila revenire a lui Rădulescu pe funcţia de lider al Organizaţiei Municipale, funcţie care implică automat şi candidatura la Primăria Râmnicului din primăvara anului viitor. Mai mult, chiar aceştia au declarat că nu-l vor primi deoarece PNL Vâlcea nu este coşul lui de gunoi.
,,Prima minciună ar fi că el a plecat din partid cu 500 de oameni. Dacă pleca cu atâţia avea alt scor la alegeri, plus că noi la partid nu avem înregistrate 500 de demisii. După ce a trădat-o pe Udrea şi pe Tăriceanu, la votat pe Ponta şi ne-a bălăcărit peste tot, vrea să fie din nou coleg cu noi. Aşa ceva este de neimaginat. Nu suntem coşul lui de gunoi. E disperat că a rămas blocat într-un partid inexistent şi vrea să se întoarcă în PNL, şi în postura de candidat. Nu l-am dat noi afară, el a plecat. El ne-a spus ,,la revedere”, ca Traian Băsescu. În niciun caz Organizaţia Municipală nu-l va accepta. Dacă este adevărat, ceea ce mă îndoiesc, că şi-a negociat reîntoarcerea în PNL, să-l folosească Bucureştiul. Dacă cei de acolo vor trădători pot să-l ia, dar nu cred. În noiembrie i-a sfătuit pe vâlceni să voteze cu Ponta, nu cu Iohannis. Acum vrea să se reîntoarcă într-un partid de dreapta, în niciun caz!”, a precizat Samoil Vîlcu, fost prim-vicepreşedinte al PDL Vâlcea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.