85 total views

Aşa cum era de aşteptat, după aflarea veştii cum că medicul chirurg Dan Ponoran a obţinut un punctaj în defavoarea Georgetei Sălişte, aceasta din urmă a depus o contestaţie cu privire la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Judeţean Vâlcea.

„Este adevărat că am depus contestaţie cu privire la organizarea acestui concurs. Am scris în contestaţie unde cred ca am fost defavorizată. Am contestat întreg concursul, toate cele trei probe. Contestaţia am depus-o azi (nr. 19 iulie) la Secretariatul Spitalului Judeţean Vâlcea”, a declarat Georgeta Sălişte.

Tupeu maxim la concursul pentru ocuparea postului de manager al SJU. Fostul manager al SJU Vâlcea, democrat liberala Georgeta Sălişte a contestat săptămâna trecută concursul pentru ocuparea postului de manager al spitalului. Fostul manager s-a considerat nedreptăţită şi a solicitat recorectarea lucrării scrise, reevaluarea proiectului de management şi renotarea interviului de selecţie. Georgeta Sălişte a pierdut în faţa chirurgului Ponoran obţinând o medie finală de doar 7,55, o medie mică comparativ cu media de 9,19 obţinută de chirurg. Cu toate că la primul concurs organizat şi contestat din cauza situaţiei de incompatibilitate a Georgetei Sălişte, care a încercat să intre pe ,,uşa din dos” în funcţia de manager în ultimul moment, după ce elaborase subiectele de concurs, vineri fostul manager a contestat concursul pentru că nu i-au convenit notele obţinute.

Membrii comisiei de contestaţie au analizat solicitările Georgetei Sălişte şi au respins-o ca fiind neîntemeiată. Chirurgul Dan Ponoran este noul manager la Spitalul Judeţean cu toate contestaţiile şi criticile aduse de colegii de breaslă şi contracandidaţii săi. După experienţa proprie şi o destituire neonorabilă, Georgeta Sălişte ar fi trebuit să ştie că numirile se fac pe baza unor jocuri politice.

 

 

 

 

Distribuie

2 comentarii

  1. SĂLIȘTE NU A PIERDUT, CI A FOST FURAT EXAMENUL DE CĂTRE NIȘTE ESCROCI ORDINARI, CA: TĂRĂȘENIE – UN NENOROCIT ȘI UN SCAMATOR JEGOS, CE ȘI-A ABANDONAT SOȚIA, PE DOAMNA MIHAELA TIȚA, PENTRU O CURVĂ ȘI O DEPRAVATĂ DIN OLĂNEȘTI, O DOCTORIȚĂ CE A TRECUT PRIN MULTE PATURI ȘI A SUPT MULTE HALVIȚE ȘI PRIN ORTOPEDIE!!!??? COMPLOTUL A FOST SUSȚINUT DE PRIETENII ACESTUL PENAL, NUMIT DORU TĂRĂȘENIE, E VORBA DE DR. DIDI IGNAT, TOT UN ESCROC CARE ARE 6 (ȘASE MAȘINI, DOUĂ MOTOCICLETE, MILIARDE ÎN CONTURI, 5 (CINCI) APARTAMENTE ȘI CARE E URMĂRIT DE DNA PENTRU MULTE ESCROCHERII CU FIRME DE MEDICAMENTE, CHIAR ȘI LA ÎNCEPUTUL LUNII A FOST ÎN GRECIA PE BANII UNEI FIRME, DAR ȘI PENTRU MITA ZILNICĂ DE LA BOLNAVI ȘI MULTE ALTE FURTIȘAGURI ORDINARE, PLUS AMANTALÂCURI CU LOREDANA SPĂLNĂCEANU PE CARE A DIVORȚAT-O!!! VOM REVENI CU MULTE DATE DESPRE ACEST ESCROC NENOROCIT, NESIMȚIT ȘI NESPĂLAT???

  2. Ion Banica,se vede ca esti din spital.Cunosti amanunte.Pe care le stiu si institutiile statului roman.Spune mai bine cum au ajuns subiectele la Ponoran.Daca nu stii,rog institutiile sa ma contacteze daca sunt interesate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.