911 total views

….ÎN COMPARAȚIE CU RESPONSABILITATEA PE CARE O ARE. CEL PUȚIN AȘA SUSȚIN CEI CARE ÎL APRECIAZĂ PENTRU TOATE EFORTURILE PE CARE LE DEPUNE PENTRU CA ORAȘUL SĂ ARATE AȘA CUM ARATĂ, IAR LUCRĂRILE PE BANDĂ RULANTĂ SĂ FIE REALIZATE ȘI CU 4 LUNI ÎNAINTE DE TERMEN…

Și că s-a tot discutat în contradictoriu, și s-a și publicat despre indemnizația consilierilor locali care ar fi de 2000 lei sau poate chiar mai mare pentru doar o ședință la care aceștia participă și nu fac nimic, dăm publicității „lista funcțiilor din cadrul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, în vederea transparenței veniturilor salariale”, publicată pe site-ul oficial al administrației locale în data de 1 octombrie 2019, valabilă la 30 septembrie 2019.

Primarul Mircia Gutău are o indemnizație de 23.400 lei/lună, viceprimarii – 20800 lei/lună, secretarul municipiului – 14.810 lei, arhitectul șef al municipiului – 11.800, iar administratorul public – 16.000 lei. Mai jos puteți studia și celelalte venituri din administrația locală.

CARE ESTE INDEMNIZAȚIA CONSILIERILOR LOCALI?

Lista_functiilor_publice_27_septembrie_2019 și veniturile salariale

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.