475 total views

În continuarea revoltei din feuda Baronului de Vaideeni, Grig Crăciunescu ( feuda = Organizaţia Municipală PDL) pe acelaşi post de televiziune, unde a avut loc ‘’bătălia’’ între Baronul de Vaideeni Grig Crăciunescu şi Cavalerul D’Orange Romeo Rădulescu, a apărut să se bage în seamă şi Cosmin Constantinescu, cunoscut ca primul om de încredere al lui ‘’El Comandante’’ Romeo Rădulescu.

Deşi această acţiune trebuia să aibă loc în momentul în care Cavalerul D’Orange era despuiat de funcţia sa de preşedintele Organizaţiei Municipale, dar atunci Cosmin Constantinescu era în silenţio stampa, acţiunea de aseară s-a dorit a fi o ‘’reperaţie’’ a obrazului.

Cam ce am înţeles noi din ce a spus dl. Constantinescu si anume, că ‘’hainii’’ din troica Bulacu, Vâlcu, Ungureanu, au desfiinţat la şmecherie Organizaţia Municipală Rm. Vâlcea, numai ca să-l lase pe Cavalerul D’Orange fără armată; pentru că a argumentat dl. Constantinescu, Baronul de Vaideeni şef, Romulus Bulacu a răspuns la europarlamentare de localitatea Galicea, unde a scos un rezultat cu o singură cifră – 9%, faţă de rezultatul cu două cifre scos de Cavalerul D’Orange la Municipiu Rm. Vâlcea, 12%. Ce să mai vorbim de Eminenţa sa Cardinalul Mazarin – Vâlcu, care a răspuns de Nicolae Bălcescu, 8 % şi Racoviţa 8,17% ? Şi pentru a fi în ton cu invăţăturile acestui popor dl. Cosmin Constantinescu, ne-a arătat că principiul ‘’Să moară şi capra vecinului’’, este extrem de prezent în gândirea sa, domnia sa folosind ca argument suprem, faptul că aceste trei organizaţii nu au fost desfiinţate, pe când cea de la Municipiu Rm. Vâlcea, da.
Era de aşteptat, ca perioada în care a deţinut funcţii în partid, să-i creeze domnului Constantinescu o anumită experienţă în abordarea subiectelor politice. Contrar tuturor aşteptărilor, domnia sa ne-a arătat că perioada în care îşi reclamă colegii de joacă din curtea blocului pentru motive puerile, nu e prea departe.

Ca să nu ne mai riscăm să vedem şi o a treia emisiune în care ‘’răii’’ de la PDL îi asupresc pe ‘’bunii’’ de la PDL, le explicăm noi Cavalerului D’Orange Romeo Rădulescu şi locţiitorului său Constantinescu, un adevăr la fel de mare ca şi turnul de televiziune de pe Dealul Capela :

Troica Bulacu, Vâlcu, Ungureanu, nu împarte puterea în PDL cu ninemi. Ei s-au înconjurat de yesmeni care îi vor susţine până în pânzele albe, în speranţa că vor căpăta nişte frimituri de la masa feudalilor. Organizaţia Municipală PDL Rm. Vâlcea nu va putea niciodată să mai reprezinte o placă turnată pentru Romeo Rădulescu, în vederea participării la competiţia electorală de la primăria Municipiului Rm. Vâlcea. Ce are de făcut Romeo Rădulescu, pentru că pe el pică greul , este să-şi calculeze şansele pentru reanimarea carierei sale politice, care în momentul de faţă este în “moarte clinică”. Cât despre Cosmin Constantinescu, acesta trebuie să vrea să înveţe activitatea umană numită politică, dacă acest lucru îl preocupă; dacă nu, este liber să-şi găsească alte preocupări.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. NU CRED CA E VORBA DE CAPRA VECINULUI CI DE UNITATI DE MASURA EGALE IN TOATE ORGANIZATIILE!NU POTI SA TAI DOAR INTR-UN LOC SI SA SPUI CA ESTI CORECT…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.