42 total views

În oraşul Horezu administraţia şi educaţia au luat o întorsătură de 180 de grade. Lucrurile merg bine atunci când se asigură un manageriat corespunzător. Orice instituţie sau firma privată are rezultate atunci când executivul acestora este acolo pentru a asigura bunul mers.

liceul CB

Un exemplu concludent în acest sens îl reprezintă Liceul “Constantin Brâncoveanu” Horezu a cărei conducere s-a schimbat în vara acestui an. Începând din acest an, CB Horezu va găzdui o clasă sau două de inginerie electromecanică a Universităţii de Stat din Petroşani. Cu toate că termenul pentru înscrieri a fost 18-28 iulie acesta s-a prelungit deoarece numărul solicitărilor este în creştere. La prima perioadă de înscriere s-au depus 33 de dosare, dintre care două aparţin sexului frumos. Vârsta preponderentă a celor care au aderat la Facultatea de Inginerie Electromecanică este de 40 de ani. Din cadrul Liceului CB s-au înscris 4 maiştri şi 2 portari de noapte.
“Cursurile se vor desfăşura în Amfiteatrul Liceului şi cu siguranţă vor fi două clase, înscrierile depăşind numărul solicitat de conducerea Universităţii. Cursurile le vor susţine lectori sau profesori conferenţiari din cadrul Universităţii. Este un început în a găzdui diverse facultăţi şi poate din anul şcolar 2017-2018 vom avea şi alte universităţi care vor dori să aibă o clasă, două la noi în Liceu. Ne bucurăm foarte mult să vedem că acest proiect este un succes şi le dorim tuturor participanţilor să promoveze cu medii mari, ne-a spus directorul Liceului “Constantin Brâncoveanu”, Doru Hoanţă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.