3,850 total views

Cum se formează bugetele, cum se aprobă investițiile și cum se cheltuie banii publici? „Cum trebuie!” După profilul unei firme sau unei persoane cu legături politice, care poate câștiga contractele doar din motive politice.

Pentru a verifica profilul unor persoane sau societăți comerciale putem lua date din numeroase surse. Unele sunt contracost, altele se pot găsi în spațiul public. De asemenea, vorbim despre date oficiale și despre informații contextuale care pot fi găsite inclusiv în presă și pe conturile social media, al celor pe care îi căutăm. Așa am aflat care sunt lucrările pe care „le câștigă” DBS Dramicam Building Solutions, ce acționariat are societatea, care este numărul real al angajaților, profitul sau pierderea societății și multe alte date ale acestei societăți comerciale și nu numai.

În episodul I al anchetei jurnalistice pentru societatea DBS și administratorul acesteia – Lucian Rădulescu – , am adus în atenție că 50% din firmă este deținută de Stanciu Cătălin Constantin, cel care își întrerupe activitatea I.I.-ului (intreprinderii individuale) din dotare, pentru a-i da „o mână” de ajutor lui Lucian R.

Cine este Stanciu Cătălin Constantin și ce rol are el în societatea lui Lucian Rădulescu?

Păi are!!! Stanciu este fratele Clarei Rădulescu, soția președintelui CJVL și PSDVL – Constantin Rădulescu. Cum a ajuns cumnatul președintelui să dețină 50% din DBS nu avem cunoștință, dar e clar că afacerea este în familie, iar banii care se învârt în această societate sunt doar bani publici. Este cât se poate de evident că lucrările din bani publici pe care Dramicam „le câștigă” fac parte din segmentul contractelor politice. Am prezentant primăriile care „i-au acordat” încredere societății Dramicam, ele fiind administrate de primari cu 2, 3 mandate la activ, dar care până să apară Dramicam pe piață nu au avut de reabilitat farmacii, dispensare, școli, etc.

Stanciu este persoana „desemnată” să semneze „pentru” și în numele Dramicam procesele verbale de recepție la terminarea lucrărilor și cu siguranță și alte acte. Mai mult, domnia sa semnează cu titulatura de „inginer”. Deci, clar este faptul că lucrările efectuate de Dramicam nu vor fi niciodată refuzate, când vine vorba de recepție ori de aplicare în SICAP, la încredințare directă. Păi cine îndrăznește să spună că societatea președintelui Rădulescu, conducătorul de facto al Dramicam, nu a executat corect lucrarea, dacă administratori sunt fratele și cumnatul? Cine? Nimeni! Despre asta este vorba, despre contracte politice și probabil și cu costuri speciale.

Ce mai știm despre Stanciu Cătălin Constantin?

Mai știm că are o soție – Stanciu Ramona Elenacare, fără dar și poate, a beneficiat de ajutorul președintelui Rădulescu să ocupe un loc de muncă la DGASPC Vâlcea, ca la scurt timp să „sară” direct în Consiliul Județean Vâlcea, evident că tot cu ajutorul prezidentului, cel care gestionează după bunul plac cine se angajează în instituția pe care el o administreaza și cine nu. Vedem cum neamul lui are prioritate, în timp ce tinerii se chinuie să-și găsească un loc de muncă.

Stanciu Ramona este în 2021 la DGASPC – referent și imediat inspector, iar din 2022 la CJVL – consilier (de care, pe ce domeniu, doar Rădulescu știe!). Până la momentul angajării în DGASPC Vâlcea nu se cunoaște locul pe muncă al doamnei Stanciu, iar al domnului Stanciu a fost, potrivit declarației de avere, administrator la I.I. Stanciu Cătălin Constantin, cu un salariu anual de 35.000 lei. Potrivit tot declarației de avere, de data asta existentă pe site-ul CJVL, Stanciu Cătălin Constantin este director tehnic la SC Dramicam SRL, cu un salariu de 60.000 lei și, atenție!, „venit din activități independente” de 60.000 lei, reprezentând dividente asociat SC Dramicam SRL. Deci, cei 35.000 lei s-au făcut 120.000 lei. Ce să fie, ce să fie…bucurie mare în… familie! Banii publici sunt învingători!

Episodul III – luni 14 noiembrie, ce angajați din CJVL sau membri PSD se mai ocupă de DBS – Dramicam Building Solutions

 


Dacă informațiile noastre nu sunt corecte, Rădulescu Constantin ne poate remite un drept la replică pentru a îndrepta erorile!


 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.