Loading

Săptămâna aceasta a început cu o conferinţă de presă dură, susţinută de Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Alianţa Socialistă, la adresa paralamentarilor vâlceni, cerându-le acestora să-şi dea demisia şi chiar să plece din Vâlcea.

Luni, 2 septembrie a.c., Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Alianţa Socialistă, a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a dorit să aducă în discuţie ce s-a mai întâmplat pe scena politică în ultima perioadă. Începând cu manifestările organizate în Piaţa Victoriei, cu privire la Roşia Montană, spunând că acest protest este un sabotaj mediatic care i se pare justificat şi continuând cu supărarea foarte mare pe care o are pe vâlceni , parlamentari şi reprezentanţii judeţului, CJ, Primărie, Prefectură.

Parlamentarii vâlceni să-şi dea demisia şi să plece chiar din Vâlcea

„Sunt foarte supărat pe vâlceni. Astă toamnă nu am avut chef să candidez pentru Parlament pentru că ştiam care va fi rezultatul. Am candidat, însă, pentru Parlament pentru a putea să îmi exprim, în campania electorală, poziţia vis-a-vis de Oltchim. De un an parlamentarii vâlceni, nu fac nimic pentru Oltchim. Oare chiar trebuie să îi lăsăm în pace? Eu cred că trebuie ca pe ei să scrie demisia. Ei trebuie să plece din Parlament şi chiar din Vâlcea. După cum se ştie toţi cei care au ajuns în Parlament s-au înghesuit în faţa camerelor să spună că ei se vor lupta pentru ca Oltchimul să fie salvat. Oltchimul realiza, încă de la înfiinţare, peste jumătate din producţia judeţului Vâlcea. Nu am crezut niciodată că vâlcenii vor dormi atât de liniştiţi în ceea ce priveşte Oltchimul. Vâlcenii ar trebui să iasă în stradă, dacă salariaţii de la Oltchim sunt atât de bulversaţi. Vâlcenii ar trebui să iasă, pentru că încă mai sunt proprietari pe acest Oltchim, la fel ca toţi românii. Sunt foarte supărat pe reprezentanţii judeţului, pe cei de la Primărie, pe cei din Consiliul Judeţean şi pe reprezentantul Guvernului în judeţ. Sunt supărat pe aceştia pentru că nu au găsit de cuviinţă să adune la un loc capetele luminate din acest judeţ, să stea de vorbă şi să caute împreună o soluţie. Se spune că statul este un prost administrator. Nu este adevărat, statul suntem noi şi suntem proprietari. Proşti administratori sunt cei pe care i-am pus noi să ne administreze proprietăţile”, susţine preşedintele PAS, Constantin Rotaru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.