236 total views

Preşedintele PAS, Constantin Rotaru îşi mai încearcă norocol şi de această dată…În viziunea dumnealui, toţi ceilalţi politicieni sunt corupţi, mincinoşi şi fac parte din sistemul capitalist instaurat în România după ’89 şi care a adus doar „şomaj, inflaţie şi jaf naţional”.

Acuzaţiile acestuia se referă la toate guvernele, dar şi la preşedinţii de ţară, de până acum, remarcând faptul că partidul al cărui preşedinte este „duce o luptă continuă de promovare a ideilor şi intereselor cetăţeanului de rând”. În lupta pentru cea mai înaltă funcţie în stat, există un singur avantaj – „legea care prevede că timpii de antenă sunt egali şi gratuiţi pentru toţi candidaţii. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată după 89”, susţine preşedintele PAS, Constantin Rotaru.

Întrebat pe cine vede în turul II, candidatul nostru la prezidenţiale, a şocat spunând că va fi în turul II alături de Ponta, menţionând că „este singurul candidat de stânga şi că în turul decisiv se poate intra şi cu un scor de 20%” ( Ponta nu e de stânga?). Şi totuşi, liderul PAS vrea ca la dezbaterile electorale, unde timpii de antenă sunt gratuiţi, să aibă un contracandidat care „are ceva de spus, deşi dezbaterea va fi dificilă pentru că aceştia au un dar extraordinar de a minţi, la ei FAPTELE fiind cele care-i dau de gol”.

Pentru că tot a susţinut că va fi preşedintele României, candidatul vâlcean la prezidenţiale a fost întrebat cum va rezolva problema Oltchim. Acesta a ocolit răspunsul acuzând: „la Oltchim a fost politică guvernamentală de închidere, a fost o politică făcută în interesul unor companii străine”. Deci, viitorul preşedinte de ţară nu are o soluţie constructivă pentru Oltchim, fapt care ne duce cu gândul că nu are nici cel mai mic program pentru mandatul 2014 – 2019, dar va fi PREŞEDINTE!

Ca o concluzie, Constantin Rotaru, Preşedintele PAS, a intrat în cursa prezidenţială doar pentru că timpii de antenă sunt gratuiţi şi aşa s-a gândit dumnealui că-şi va atrage şi capital politic.

Distribuie

Un comentariu

  1. Și nu are dreptate? Ponta – PLAGIATOR și MINCINOS; Iohannis – CORUPT, suspect ANI; Tăriceanu – CORUPT; Udrea – of… câte pete nu are!… simplul fapt că a chemat-o recent DNA-ul ar trebui să o facă să se retragă…; Macovei – o IPOCRITĂ, a ajuns ministru, parlamentar și europarlamentar cu banii murdari ai PSD și acum s-a trezit că e „cu mâinile curate”; Meleșcanu – EXPIRAT, MINCINOS, SENIL; Vadim și Funar – Stan și Bran… doi nebuni…; Amariței – CORUPT; Kelemen și Szocs – unul CORUPT, altul SEPARATIST…; aaaaa, îl uitam pe BĂSISTUL CORUPT și TICĂLOS Brînză…; DD – PENAL și RIDICOL. Așa că, cu toată stima, dar Rotaru e singurul care merită votat. Nu a furat nimic de la nimeni, crede sincer în ceea ce crede, a fost dintotdeauna în opoziție cu sistemul. Singura lui vină e că n-are suficienți bani să vă plătească pe voi, ZIARIȘTII LUI PEȘTE, ca să-l pupați în dos. Și de-asta în loc să-l pupați acolo, preferați să-l mușcați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.