98 total views

Romulus Bulacu e optimist după plecarea Elenei Udrea la PMP. Preşedintele portocaliilor şi-a fixat obiectivul pentru europarlamentare – minimum 20%.

Preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, a susţinut prima conferinţă de presă din anul 2014, la doar câteva zile distanţă după ce Elena Udrea, împreună cu alţi parlamentari, au părăsit tabăra portocalie şi au trecut în barca Partidului Mişcarea Populară. Bulacu recunoaşte că plecările din sânul principalului partid de opoziţie nu sunt de bun augur dar e convins că la Vâlcea nu vor fi schimbări notabile. “Doamna Udrea a plecat din PDL, a fost urmată de câţiva colegi. Noi ne aşteptam la această mutare. Nu cred că este bine, orice plecare din partid, mai ales dacă el este în opoziţie, este o pierdere. S-au limpezit apele, însă, s-au creat două partide de opoziţie care vor fi în opoziţie până la europarlamentare apoi dreapta se va uni în jurul PDL, eu aşa cred. Noi am avut o discuţie colegială cu toţi colegii din Biroul Permanent Judeţean în care s-a discutat despre aceste plecări de la PDL la PMP. La noi nu există la nivel de conducere, de preşedinţi, de coordonatori sau personalităţi, oameni care doresc să plece. Nu sunt foarte multe nemulţumiri şi putem să fim bucuroşi. Părerile au fost împărţite dar toţi au spus că e nevoie de echilibru. Nu am avut emoţii nici în ceea ce-l priveşte pe Romeo Rădulescu, am vorbit cu el înainte de anunţul plecării doamnei Udrea. A fost sincer cu mine, mi-a spus că nu pleacă şi s-a ţinut de promisiune. Una peste alta, nu trebuie să ne ascuţim săbiile între noi, adversarul nostru şi al românilor este USL care urmăreşte să-i sărăcească pe oameni pentru a-i putea aduce la vot cu mărunţişuri.”

Sute de pedelişti vâlceni protestează la Bucureşti

Conducerea judeţeană a PDL anunţă că aproximativ 300 de membri vor participa sâmbătă la un miting de amploare care se va organiza la Bucureşti. “Va fi un miting mare, la care vor participa peste 15.000 de oameni, membri ai PDL. Vom contesta măsurile anti-democratice pe care USL le ia. Din Judeţul Vâlcea vor merge aproximativ 300 de persoane. Noi le vom pune la dispoziţie autocarele necesare pentru deplasare. Vom fi în Piaţa Revoluţiei la ora 11.00, la 12.30 va fi un marş până la Piaţa Victoriei. Vom avea suficiente motive pentru a striga împotriva a ceea ce se întâmplă acum în politica românească.”, spune Romulus Bulacu.

Altfel, preşedintele portocaliilor vâlceni a stabilit şi targhetul pentru viitoarele alegeri, cele parlamentare: “Noi ne propunem un scor de minimum 20% şi veţi vedea că vom reuşi. În opinia mea, din totalul voturilor undeva în jur de 30% vor veni din municipiul Râmnicu Vâlcea. Locomotiva noastră este Marian Jean Marinescu, un candidat cum nu are USD. Fără doar şi poate este unul dintre cei mai buni europarlamentari români. Avem şi noi pe listă un reprezentant, secretarul general, Ştefan Prală, nu ştim pe ce loc, însă.”
Bulacu nu pare convins, însă, că propunerea PDL pentru listă este una viabilă: “Decizia de a-l propune pe domnul Prală a fost luată de vechiul Birou Permenent Judeţean. Dacă ar fi după mine, ar trebui să reluăm discuţia despre această propunere, în funcţie şi de cei care îşi doresc o astfel de candidatură. Nu e prea târziu dar noi deja avem o variantă şi cred că Ştefan Prală întocmeşte condiţiile necesare”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.