841 total views

…în procesul pe care l-a intentat municipalității pentru neplata serviciilor de salubrizare. Mircia Gutău susține în Raportul de justificare pentru achiziția serviciilor de consultanță, că Romprest este reprezentată de o casă de avocatură care, între termenele de judecată, pune presiune pe completul de judecată pentru a da câștig de cauză Romprest.

în imagine cele două directoare de la DDL care-l îndrăgesc enorm de mult pe stimabilul Alexe Ene Gigi  

Acuzația edilului este destul de gravă ținând cont că dă ca sigure presiunile pe care această casă de avocatură le face asupra completului de judecată, între termene. Acest lucru este foarte greu de dovedit. În condițiile date, afirmația edilului în documente oficiale ar putea dăuna procesului și nu numai.

Totuși, în timp ce Romprest Energy se pregătește să ne ia o căruță de bani, Alexe Gigi Ene – reprezentantul societății în contractul cu Primăria Râmnicu Vâlcea – este pupat și îmbrățișat cu atâta ardoare, chiar în sala de ședințe a Consiliului Local, de față cu toată lumea, de angajatele Corina Toma – șef serviciu investiții, Maria Feroiu – director Direcția Dezvoltare Locală și Mirela Turcu – director adjunct DDL.

Știe oare Gutău de această iubire afișată public de aceste angajate?

„În dosarul numărul 566/46/2019 aflat pe rolul Tribunalului București, Romprest solicită ca prin hotărârea ce o va pronunța instanța, Municipiul Râmnicu Vâlcea, în calitate de pârât să fie obligat la plata sumei de 3.720. 481 lei reprezentând contravaloarea serviciilor de salubrizare prestate utilizatorilor fără contract, în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2018, la care se adaugă și dobânda legală și cheltuielile de judecată. În „Referatul de aprobare”, privind achiziționarea serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică în materie civilă pentru a asista și a reprezenta municipiul Râmnicu Vâlcea, în acest dosar, se specifică faptul că „Romprest este asistată și reprezentată de o prestigioasă casă de avocatură din București care prin modul de manifestare și de depunere a înscrisurilor la dosarul cauzei, între termenele de judecată, pune presiune pe completul de judecată pentru obținerea în cauză a unei soluții favorabile. În consecință, având în vedere valoarea mare a pretențiilor, complexitatea cauzei, actele întocmite pentru instrumentarea dosarului, precum și împrejurările în care are loc judecata cauzei, este necesar ca alături de consilierul juridic ce reprezintă municipiul Râmnicu Vâlcea să răspundă în prezenta cauză și un specialist în drept, respectiv un avocat sau casă de avocatură”, se mai arată în Raport.

28.Proiect_de_hot._achizitionare_servicii_consultanta,_asistenta_si_reprezentare_juridica

Dacă Romprest va câștiga acest proces, nu populația trebuie să plătească enorma sumă de 3.700.000 lei, ci consilierii locali care au votat contractarea acestui serviciu de utilitate publică, comisia de aprobare a caietului de sarcini, dar și Mircia Gutău care nu vrut în ruptul capului să achite la timp contravaloarea serviciilor prestate de Romprest pentru utilizatorii fără contract sau să îndrepte erorile găsite la această achiziție atunci când a preluat conducerea Primăriei, să nu fie nevoit să plătească pentru persoane existe în municipiu doar din pix. Mai mult, câștigarea acestui proces de către Romprest ar aduce automat și contravaloarea serviciilor pentru anul 2019 și următorii, cât Romprest va avea la noi contract.

Nu-i așa că e frumos?

Romprest ne prestează un serviciu de utilitate publică pentru care ne ia niște tarife indexate, intenționat, greșit, cu sume mult mai mari, și ne dă și în judecată cerând alte sume colosale!!! Cum administrația locală nu a verificat niciodată fișele de calcul înaintate de Romprest, deși Timpul de Vâlcea „a strigat” de nenumărate ori în acest sens, și a aprobat cu ochii închiși tot ce a cerut, așa nici instanța nu va verifica întreaga șmecherie și Romprest are toate șansele să ne ia acești bani și mulți alții după..

Romprest cere bani pentru servicii prestate unei populații inexistente. Cele aproximativ 16.000 de persoane nu produc deșeuri, pentru că fizic acestea nu sunt în oraș. Dovadă sunt listele de la întreținerea asociațiilor de locatari.

Exemplu: la evidența populației sunt 200 de persoane în bloc, cu acte, dar pe lista de la întreținere sunt 150 persoane, pentru că efectiv atâtea locuiesc, și nu 200, 150 produc deșeuri și nu 200, dar Romprest vrea bani pentru ei, pentru că Maria Feroiu care se pupă cu Alexe Ene Gigi, în sala de ședință, a umflat populația atunci când a întocmit caietul de sarcini.

Încă o dovadă că administrația locală este vinovată dacă se vor plăti acești bani, sunt articolele publicației în care am atras atenția și am explicat cum Romprest impune tarife mari fără justificare și nimeni nu a luat în calcul cele sesizate.

Mircia Gutău nu va mai ieși primar, iar țeapa dată de Romprest cetățenilor va fi cu siguranță în atenția următorului primar, pentru că vom face tot posibilul ca cei care au aprobat să plătească și nu populația.

în imagine Alexe Ene – cel care apreciază maxim angajatele primăriei…pentru cei 3.700.000 lei ce nu ar face Ene

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.