542 total views

Liberalii vâlceni au pierdut meciul cu deputatul Romeo Rădulescu, fost preşedinte al PDL Râmnicu Vâlcea. Surse din cadrul conducerii centrale a PNL au dat ca sigură numirea acestuia în fruntea Organizaţiei Municipale a PNL Râmnicu Vâlcea la sfârşitul acestei luni, mai exact în data de 28 iulie, în prezenta co-preşedintelui Vasile Blaga şi a prim-vicepreşedintelui Ludovic Orban.

foto/voceavalcii.ro

BRV

Cei doi îl vor readuce pe Rădulescu în fruntea organizaţiei municipale, dar şi în cursa pentru Primăria Râmnicului peste capul liderilor vâlceni. Astfel, deputatul Cristian Buican va fi obligat să-şi încalce promisiunea făcută fostului primar Mircia Gutău. Fostul edil va fi obligat să candideze ca independent la alegerile locale din 2016 şi să-şi pună contul la bătaie pentru campania electorală. Pentru Gutău decizia de la centru reprezintă o lovitură sub centură, fostul edil va fi scos din cărţile PNL de cel mai mare duşman al său, de ,,sifonul” care l-a dat pe mâna DNA.
Deputatul Romeo Rădulescu a refuzat să dea informaţii cu privire la acest eveniment: ,,Nu ies cu declaraţii. Aştept să vină dl. Blaga, până pe 28 iulie nu mai este mult.”
Fostul deputat Samoil Vîlcu, fost coleg de partid cu Rădulescu, a declarat ironic că aşteaptă cu nerăbdare data de 28 iulie, să-l vadă pe Rădulescu instalat de Vasile Blaga la PNL: ,,Aştept cu nerăbdare data de 28 iulie, să-l văd pe dl. Blaga la Vâlcea. Vă daţi seama că toate aceste informaţii sunt aruncate pe piaţă de Romeo Rădulescu care agită apele ca să nu-l uite lumea. Nu plec din partid aşa cum se vehiculează tot de oamenii dl. Rădulescu, pentru că nu am motive. Am investit destul de multă muncă în acest partid şi nu plec, chiar dacă sunt unii care şi-ar dori acest lucru”, a precizat Vîlcu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.