62 total views

La fel ca inamicul său nr 1, Mircia Gutău, a aşteptat şi mai aşteaptă ca PNL să îl invite în partid şi să fie şi el un candidat pentru Primăria municipiului. Numai că, liberalii exclud orice discuţie de acest gen, ei fiind în interiorul lor invadaţi de PDL-işti, care au o adversiune majoră pentru numele Romeo Rădulescu. Se ştie că acesta nu a plecat din PDL cu zâmbetul pe buze, ci trântind şi bufnind de mama focului.

romeo_radulescu1

Rădulescu şi alte partide

Aici există o diferenţă între el şi Gutău. Dacă Gutău a încercat şi a sperat la un PNL sau un ALDE, Rădulescu speră, deocamdată, şi nu vrea să audă de alte partide, doar la PNL sau PSD, considerând că doar cu un partid de anvergură poate câştiga Primăria Râmnicului. Însă, nimeni nu trebuie să uite că semimandatul lui de primar, 2010-2012, s- a datorat exclusiv susţinerii conducerii centrale a PDL – o vizită prezidenţială- Traian Băsescu şi două vizite la nivel de prim ministru – Emil Boc – şi a minciunilor de salvare a S.C. Oltchim S.A. Subiectul Oltchim este ‘’visul negru’’ al lui Romeo Rădulescu. Ne întrebăm, dacă tot vrea Primăria Râmnicului, de ce nu-şi asumă o candidatură de independent, aşa cum sigur va ajunge şi Gutău să candideze, INDEPENDENT!
Sigur, o să spună că nu au un consiliu. Dacă ai fost, sau pretinzi că vei fi, un bun manager al oraşului, o poţi demonstra candidând independent şi numai alergi şi implori intrarea în rânduri politice cu doctrine care nu ţi se potrivesc, ca individ. Oricum, doctrina unui partid, se pare că nu mai are importanţă pentru un politician, fie el Mircia Gutău, Romeo Rădulescu. Important este, să obţină funcţia supremă!
Romeo Rădulescu trebuie să demonstreze în primul rând, că este un lider pe care să-l urmeze o echipă. Până în prezent, nu a dovedit acest lucru, nici măcar lui Cosmin Constantinescu, cel mai apropiat om de persoana sa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.