Loading

Usor cu comunicatul pe scări, DEPUTATULE BUICAN

De la o vreme, deputatul liberal vâlcean Cristian Buican se laudă în comunicate cu tot ce miscă în România. Dacă plouă, se laudă, dacă nu, se laudă. Usor cu comunicatul pe scări, dle deputat. Îl publicăm si pe acesta, desi nu îi vedem rostul….
Criterii Politice

Romeo Rădulescu:„Cine va face raportul primarului, Frâncu sau Matei?”

Fostul edil crede că municipiul este în haos şi singura soluţie de deblocare este demisia lui Emilian Frâncu, cercetat pentru acte de corupţie. „Râmnicul e în haos. S-a făcut un an de la alegerile locale şi nimic nu se mişcă în oraş, din contră. Ar fi trebuit să apară raportul primarului. Chiar, sunt curios cine îl va semna, Ion Gigi Matei sau Emilian Frâncu. Oamenilor trebuie să li se explice de ce s-au pierdut fondurile europene, de ce se vor pierde altele. De ce s-au stopat investiţiile, de ce s-au stopat proiectele de promovare pentru municipiu…..
Jurnal Vâlcean

Deputatul Romeo Rădulescu se compară cu un câine care, evident, latră

De curând, deputatul PD-L Romeo Rădulescu i-a adresat câteva întrebări conservatorului Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, însă răspunsurile primite nu l-au mulţumit. “Pe principiul câinii latră, ursul merge, domnul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, mi-a răspuns la câteva întrebări pe care i le-am pus. Vreau să vă spun că întrebările (?) n-au nicio legătură cu răspunsurile. Una dintre întrebările mele era legată de măsurile pentru diminuarea consecinţelor secetei pedologice şi încurajarea irigaţiilor….
Arena Vâlceana

Muncă „la negru” în constructii!

Campania Natională pentru identificarea si combaterea cazurilor de muncă nedeclarată în rândul agentilor economici din domeniul constructiilor a dat rezultate la nivelul judetului Vâlcea. Controalele au fost unele inopinate, iar, în urma verificărilor la 13 agenti economici, un angajator primise la muncă trei persoane fără acte. S-au constatat 34 de neconformităti fată de prevederile Codului Muncii, la capitolul „Relatii de muncă”, s-au dispus 34 de măsuri de remediere a problemelor si s-au aplicat 14 sanctiuni în valoare de 31.300 lei….
Curierul de Vâlcea

Programul Tribunalului Vâlcea pe timpul vacanţei

In perioada 1 iulie – 1 septembrie,  instanţele de judecată  se află în vacanţa judecătorească. În această perioadă, programul de lucru cu publicul la Tribunalul Vâlcea se va desfăşura astfel:
Program servicii apostile – de luni până vineri
– depunere acte: 9.00 – 11.00
– ridicare acte: 12.00 – 13.00
Program arhivă
Program cu publicul – marţi şi joi:  9.00 – 13.00
Lista cauzelor care vor fi judecate pe perioada vacanţei judecătoreşti…
Monitorul de Vâlcea

Miercuri, 10 iulie a.c., termen pentru unele obligaţii fiscale

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea informează că, până miercuri, 10 iulie a.c. inclusiv, după caz, trebuie depuse la Fisc:
– Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, formular 010. Se depune de către persoanele juridice care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire….
Curierul de Râmnic

Surprize de toamnă

Surse de la Bucureşti dau ca sigură ruperea USL până în toamna acestui an. Poate să fie aşa, poate să nu fie. Însă ceea ce ne ţine încă atenţia sporită pe aceste zvonuri şi ne face să tot căutăm informaţii despre o eventuală ruptură în sânul USL este că aceleaşi surse spun că, deja, la Bucureşti, se poartă negocieri aprinse de ambele părţi….
Viaţa Vâlcii

Aurel Vlădoiu: referendumul lui Băsescu este pură demagogie

Deputatul PSD Aurel Vlădoiu afirmă printr-un comunicat de presă că preşedintele Traian Băsescu încearcă să-şi atribuie gratuit meritele pentru procesul schimbării constituţionale, motivul fiind doar dorinţa de afirmare în spaţiul public: « În urmă cu patru ani, deşi 77,78% dintre români au votat în favoarea unicameralului cu 300 de parlamentari, doar 32,44% l-au votat pe şeful statului în primul tur al prezidenţialelor….
Impact Real

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.