163 total views

Remus Daniel Niţu este prototipul politicianului român apărut în perioada postdecembristă, fără o pregătire intelectuală puternică, beneficiind însă de bani proveniţi dintr-o afacere proprie. Acesta crede în ‘’trocul’’ – bani pentru partid, versus funcţii politice sau administrative.

buican si nitu c

În lumea politică vâlceană, Remus Daniel Niţu a fost cunoscut ca cel care plăteşte ‘’ consumaţia’’ Organizaţiei Judeţene PNL Vâlcea. Pentru acest lucru, a primit învestitura ca senator al României pe un colegiu în care se găseşte localitatea de baştină a preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, şi o zonă predominant PSD-istă (zona Horezu). Mergând în continuare pe ideea că banii plasaţi la un partid aduc orice funcţie , Remus Daniel Niţu speră să fie următorul preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, deşi nici nu ştie şi nici nu poate să ocupe această funcţie.

Modelul său de politician a fost cerut cu insistenţă de ‘’stradă’’ să dispară, deoarece este promotorul unei clase politice: mediocră, isterică şi lipsită de pragmatism.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.